dilluns, 30 de gener del 2017

UNA SETMANA PLENA DE CELEBRACIONS

El pròxim dijous 2 de febrer celebrarem la Presentació del Senyor, dia conegut per tots com “el dia de la Candelària”, moment en que Jesús és presentat al Temple 40 dies després del Nadal, on es trobaven també l’ancià Simeó i la profetessa Anna. És un dia de celebració per als grups de Vida Creixent de totes les nostres parròquies, ja que els patrons d’aquests grups són els ancians Simeó i Anna, que representen el poble que rep i reconeix el seu Senyor al qui esperaven amb ànsia i també la saviesa. També és un dia de celebració de la Vida Consagrada i dels xiquets i xiquetes.
Els grups de Vida Creixent són grups que proporcionen moments i llocs per continuar formant-se, i ajuden a créixer i a no perdre cada dia la il·lusió, com Simeó i Anna en la trobada del Senyor. Per què no animar-nos a participar en algun d’aquests grups?


Recordar també que el dimarts 31 a les 16:30h es farà el recés mensual de Vida Creixent i d’Acció Catòlica, a la parròquia de Sant Jaume. El mateix dimarts, a les 20:15h en l’Aula Magna del Patronat, començarà el curs de perfeccionament sobre “Fenomenologia de la religió” programat per l’Institut Diocesà de Ciències Religioses.

El divendres 3 es celebrarà Sant Blai, en concloure l’Eucaristia es farà la tradicional benedicció dels rotllos de Sant Blai, a qui li demanarem que cuide les nostres goles i que ens faça alabar cada dia el Senyor. Per a les persones majors, es farà la celebració a les 8h en la Capella de la Residència Sant Vicent Ferrer.
També divendres es celebrarà el Festival de Mans Unides, a les 19h en el Teatre Municipal. La setmana vinent rebreu tota la informació sobre la campanya d’enguany.

Per altra part, el dissabte 4 tindrem el IX Encontre de Moviments d’Infància i Joventut d’Algemesí (EMIJA), on tots els xiquets i joves que participen en els diferents moviments eclesials del poble compartiran un dia tots junts, ja que malgrat ser-ne grups diversos, tots tenen una mateixa finalitat: la nostra identitat cristiana. A les 11h començarà l’encontre en la Plaça Major, després faran activitats per tot el poble i a mig dia compartiran el dinar al pati del Col·legi Sant Josep de Calassanç. Conclourà el dia amb l’Eucaristia conjunta en la parròquia de Sant Pius X, a les 17h, per tant no hi haurà Missa a les 18h en Sant Jaume.




Per últim vos deixem amb una imatge del Messies del passat diumenge, un extraordinari oratori interpretat per la Schola Cantorum.