dilluns, 2 de maig del 2016

La promesa de l’Esperit.



Aquest diumenge la  litúrgia ens mostra a l’Evangeli una xicoteta part del discurs que Jesús fa a l’últim sopar, un discurs en el que s’anuncia la vinguda de l’Esperit i com resguardant la Paraula de Jesús, podem arribar fins al Pare. Aquest any de la Misericòrdia tenim una imatge que representa molt bé les paraules de Jesús, l’home, que enmig de la seua fragilitat cau, és sostingut per Déu Pare mentre Jesús, que vingué al món per salvar-lo li besa els peus com va fer amb els seus deixebles. Per altra banda la promesa de l’Esperit (que hem escoltat aquest diumenge) es manifesta en forma de colom i foc. Així podem comprendre una vegada més la lliçó del Mestre: confiar-se als braços del Pare, exercir l’amor com va fer el seu Fill, gràcies a l’ajuda que l’Esperit infon als nostres cors.


Aquest cap de setmana també hi ha hagut altres celebracions, s’han celebrat el segon i tercer torns de Primera Comunió així com la festa del titular d’una de les nostres parròquies, la parròquia de Sant Josep Obrer. Per altra banda comencem el mes de maig amb l’exercici litúrgic del rosari, demanant a la Mare de la Salut per totes les nostres intencions i les de tota l’Església universal, tots els dies a les 19h (excepte diumenges que serà a les 18:30) tindrem ocasió de poder acudir al prec del Sant Rosari. 

S’apropa també la festa de la Pentecosta, i amb ella el dia de la parròquia, és per això que el proper dissabte 14, després de la missa vespertina tindrem un sopar a la Porta de l’Aire. El sopar serà de sobaquet i l’organització ens abastirà de beguda, picadeta i postres. Per tal de participar, cal adquirir un tiquet, bé a l’oficina (dilluns de vesprada o dimarts al matí) o a la sagristia, el seu reu és de 3€. Esperem que siga un sopar amb molta afluència de tots aquells que caminem junts en la fe i compartim la nostra vida en la fe, és un bon moment per aprofundir i fer una mica de vida parroquial al mateix temps que intercanviem experiències i construïm fraternitat.

No perdeu l'esperança! El do més gran que ens podem oferir és l'amor.
Papa Francesc