dimarts, 7 d’abril del 2015

La nit és tan clara com el dia... llum o fosca us són igual!

Després de la setmana més bonica i intensa de l’any amb la celebració del Tríduum Pasqual, encetem la setmana amb la notícia més bona de la nostra vida: Jesús ha ressuscitat d’entre els morts i ens ha obert el camí a la vida eterna!
Deixant arrere el dia de l’amor fratern, Dijous Sant; el dia de la mort del Senyor, Divendres Sant; i la resurrecció del Senyor, Diumenge de Pasqua, comencem esta setmana amb la convicció de que la Vida és més gran que la mort, que l’amor és més fort que el desamor, i que la victòria final, la Pasqua de Crist, està assegurada.
La passada Vigília Pasqual és la celebració major dels cristians, ja que el Senyor ha ressuscitat i amb Ell tots hauríem de ressuscitat cap a l’home nou, per això ens hem d’alegrar i fer que els que ens envolten experimenten la gran nova: el Senyor ha ressuscitat!



Aquesta nova setmana està plena de esdeveniments:
El dimarts 7 els xiquets i monitors del Moviment Juvenil partiran al Campament de Pasqua en Navalón, per continuar celebrant la Pasqua fins dijous (arribaran a Algemesí al voltant de les 19h al pati dels Maristes), i així, poder fer-la realitat en el dia a dia.
També realitzaran un viatge de Peregrinació el grup de Vida Creixent el pròxim dia 17 a Villar del Arzobispo, on es podrà guanyar el jubileu de l’Any Teresià, en el Monestir Carmelità. Es podran comprar els bitllets en l’Oficina de Sant Jaume el dimarts i dimecres 7 i 8, i el dissabte 11 (horari d’Oficina).
Recordem que el dimecres 10, a les 20.15h tindrà lloc a l’Abadia la reunió preparatòria dels baptismes, per a pares i padrins dels xiquets i xiquetes que rebran el baptisme el diumenge 12.
El dissabte 11 celebrarem la festa de Sant Vicent Ferrer, amb romeria fins al Convent, Missa solemne i representació d’un Miracle del Sant. Després es finalitzarà la festa amb un sopar d’entrepà al Patronat. Es prepararà la festa amb el Quinari, de dilluns a divendres mitja hora abans de la Missa vespertina, i dijous de matí amb l’Exposició del Santíssim. Convidem a tots els devots de Sant Vicent a participar, i a totes aquelles persones que encara no siguen de la Confraria a apuntar-se’n.
El diumenge 12 tindrà lloc el diumenge de Huitava, i se celebrarà missa a les 8h i després la Processó del Combregar. Seria bo que l’acompanyàrem  o el rebérem amb les cases obertes per aquells carrers on haja de passar.
Per últim vos volem convidar a participar en el Camp de Treball a Navalón que es realitzarà el diumenge 19 d’abril, amb la intenció de col·laborar amb el manteniment d'un lloc que tants de nosaltres considerem com a propi. És una forma d’encontrar-nos amb els demés membres de la Parròquia i gaudir d’un diumenge diferent. Tot allò que puguem fer entre tots recaurà en benefici de la nostra comunitat parroquial i en tots aquells que, per molts anys, puguen anar a Navalón. T’animes a participar? Escriu un correu a coordipatro@gmail.com confirmant assistència, i afegeix si pots disposar de cotxe i quantes places lliures quedarien.

Que gaudiu d’una bona setmana de Pasqua!!