dimarts, 28 d’abril del 2015

IV DIUMENGE DE PASQUA




La setmana passada, ocorregueren tres notícies que impactaren molt a la nostra societat. A Líbia, islamistes radicals, assassinaren a 30 cristians etíops per no convertir-se a l’Islam. Hui en dia, el martiri continua sent una realitat per a germans i germanes nostres que segueixen fidels a Jesucrist enmig de la persecució. La segona notícia, és la dels immigrants que han mort aquesta setmana intentant arribar a Europa per poder tindre una vida digna. Més d’un miler de persones han mort ofegades com a conseqüència de les desigualtats, injustícia i indiferència del nostre món davant d’aquesta situació. L’última noticia, és la del jove de 13 anys que ha matat a una persona amb una ballesta en un institut de Barcelona. Aquesta mort, ens té que fer reflexionar sobre l’educació dels nostres fills i l’entorn familiar en el qual viuen. Durant el temps de Pasqua, és temps per a mirar al Crist ressuscitat i fer que tots puguen viure eixa nova vida de Crist.

El passat cap de setmana, al poble creient d’Algemesí, celebràvem l’Aniversari de la Coronació de la Mare de Déu de la Salut. Enguany les celebracions s’han centrat en la Parròquia de Sant Pius X. Des del dissabte després de la Missa Vespertina en que començà la Romeria fins la Missa Solemne ahir diumenge en el 60 aniversari de la fundació de la Comunitat Parroquial de Sant Pius X.

Cal recordar, que el dimarts vinent 28, a les 16 h tindrà lloc el recés d’acció Catòlica i Vida Creixent, també a Sant Pius X i s’invita a participar juntament amb els membres d’aquests grups a totes les persones que estiguen interessades.

Aquesta setmana comença la preparació dels xiquets i xiquetes que el proper diumenge rebran el sagrament de l’Eucaristia per primera vegada. A més, el dimecres 29 a les 20.15h a la Basílica serà la reunió de pares i mares del primer torn. L’endemà dijous, a les 20.15 h hi haurà confessions per als xiquets i els pares. L’assaig general del primer torn serà el dissabte 2 de maig a les 10 h. a la Basílica. Ajudem als menuts perquè siguen conscients del que suposa rebre a Jesús per primera vegada.

El proper dissabte 2 de maig, no hi haurà activitat del Moviment Juvenil ni missa a les 18 h.

La present setmana, comença el mes dedicat a la Mare de Déu i els cristians hem de viure’l de manera especial. Cada dia, mitja hora abans de la Missa vespertina tindrem l’exercici Marià.

Bona setmana!