dilluns, 20 d’abril del 2015

III diumenge de Pasqua

Comencem la setmana amb el Tercer diumenge de Pasqua, hem d’estar oberts a l’Esperit Sant que d’igual manera que als apòstols, ens il·lumina i ens dona les paraules necessàries per a expressar que Jesús és viu i ha ressuscitat. 

Aquest diumenge, gent de la parròquia, tant grans com menuts, es desplaçaren a Navalón per a realitzar un camp de treball i millorar el condicionament del campament – alberg Mare de Déu de la Salut i ajudant, d’aquesta forma, a seguir construint el Regne de Déu.


Per a aquesta setmana hem d’estar atents a diverses activitats parroquials:

El dimecres 22 d’abril a les 20.15 hores tindrà lloc a l’Abadia la reunió preparatòria per als pares i padrins dels xiquets i xiquetes que seran batejats el pròxim diumenge.  També hi haurà reunió, a la mateixa hora però a la Basílica, per als pares dels xiquets de tercer d’infància que enguany reben la primera Comunió. 

El dijous 23 comencem el Tridu a la Mare de Déu de la Salut a les 19 hores en la Basílica i que continuarà fins el dissabte. A més a més, dissabte de matí, a les 11 hores, tindrà lloc el trasllat de la Imatge a l’Altar Major i la presentació dels xiquets i xiquetes a la Verge de la Salut. Després de la Missa de les 19 hores es traslladarà en Romeria fins la Parròquia de Sant Pius X.



Aquesta és la Festa de l’Aniversari de la Coronació de la Mare de Déu de la Salut, coronada com a la nostra Patrona des de fa 90 anys. Hem d’aprofitar tots aquests dies per a visitar-la i dedicar-li uns moments de pregària, la nostra participació suposa un acte d’amor i devoció  cap a la nostra Mare. 

Cal recordar que aquest dissabte es celebrarà la missa a les 19 hores i els joves que aquest any rebran el sagrament de la Confirmació rebran el Parenostre per part dels seus catequistes. Recordar també que el divendres 24 els més menuts del Moviment Juvenil, els xiquets i xiquetes de 1r cicle (3r i 4t de primària) tindran un sopar de sobaquet al patronat junt als monitors per gaudir d’una vetlada tots junts que començarà a les 20.30  i finalitzarà sobre les 23.30, al Patronat. No podeu faltar!!

Que passeu una gran setmana!