dilluns, 24 de novembre del 2014

Fi d'un any litúrgic, inici d'un de nou!



Encetem la setmana amb nova informació parroquial!

El diumenge passat finalitzàrem l’any litúrgic i celebrarem Crist Rei, Jesús ens demanava que busquem el Regne de Déu amb les nostres obres de misericòrdia. A més vam concloure l’any amb una oració a l’estil Taizé on tota la gent assistent disfrutà d’un moment de pregària i de silenci sentint-se unit amb la comunitat. 














Aquesta setmana podem participar el dimarts 24 de novembre a les 16 hores del recés de Sant Pius X de l’Acció Catòlica i Vida Creixent ja que es trobarà obert per a tots aquells que estiguen interessats.
Cal recordar que el dijous 27 de novembre a les 20:15 hores tindrà lloc a l’Aula Magna del Patronat la reunió per a tots els pares dels joves de confirmació. Preguem màxim d’assistència ja que allò que es tractarà és important. 

El nou curs litúrgic el començarem aquest diumenge amb el primer d’Advent i amb el tradicional Novenari de Missa de Guitarretes. Els xiquets del Moviment Juvenil Sant Jaume també assistiran després d’haver passat la nit del dissabte al Patronat, participant d’una activitat conjunta especial i preparatòria de l’Advent que clourà amb el desdejuni al Patronat. Per aquest motiu no hi haurà missa de xiquets el dissabte. 

Ja que els més joves de la comunitat assistiran, volem animar tant a pares de xiquets com a la resta de la comunitat que assistiu a aquesta Missa tan nostra i especial que li ofrenem a la Mare de Déu. 

Bona setmana a tots!