dilluns, 27 d’octubre del 2014

Continuen les noticies Parroquials!


Després d’una setmana ben carregada d’esdeveniments, n’estrenem una de nova amb molts actes i amb una festivitat ben important: Tots Sants.
Ahir diumenge vam tindre una doble celebració a la nostra Parròquia: la Dedicació de la Basílica i la dels Beats Màrtirs del Poble. Celebracions que refermen l’estima i la gratitud a la Parròquia i el record als nostres màrtirs, exemple i referent a imitar per tots nosaltres.

En quant als pròxims esdeveniments, tenim en primer lloc el recés d’Acció Catòlica i Vida Creixent el dimarts a les 16h en la Basílica. A més d’aquelles persones que formen part d’ambdós grups, poden assistir tots aquells qui estiguen interessats.

El proper dimecres a les 20:15h Càritas ha organitzat una xerrada sobre el Comerç Just  a la que assistirà un productor de Costa Rica. La xerrada es realitzarà  a l’Aula Magna del Patronat. 

Aquesta setmana recordarem a Diego Ramón, en el 8é aniversari de la seua mort en la celebració de les 19:30h i amb un concert. Aquest serà a les 20:15h en acabar la missa, a la Capella de la Comunió a càrrec del grup instrumental Ensems de la Schola Cantorum.



La solemnitat de Tots Sants és el proper dissabte. Aquesta festivitat va dedicada a tots els sants, i en especial a tots aquells que no han sigut reconeguts ja que hi ha moltíssim més sants dels que figuren en el santoral i en aquest dia els recordem i donem gràcies. A les 17h s’obrirà el Cementeri antic per al res del rosari i les Vespres. Cal recordar que, amb motiu d’aquesta festivitat, no hi haurà activitat al Moviment Juvenil i per això tampoc és celebrarà la missa per a xiquets.

Per últim, recordar que el mes de novembre, és el mes dedicat a les animetes i existeix la possibilitat d’encarregar intencions a l’oficina per als exercicis diaris de mes.


Esperem que la veneració i record als sants màrtirs del nostre poble així com el record de tots els sants ens fagen prendre de guia i siguen per a tots, models a seguir i referent en la nostra conducta, actituds i accions del dia a dia.