dilluns, 6 d’octubre del 2014

Ens apropem a l'inici de curs!



Seguim amb un octubre de celebracions.

El passat diumenge celebràrem les Témpores de petició i acció de gràcies, on donàvem gràcies a Déu per les collites de l’estiu i demanàvem perdó i ajuda en la nova estació en la que entrem i en el nou curs que dintre de poc encetarem.  

El dimarts d’aquesta setmana celebrem Sant Bru el sant del silenci, l’austeritat i la contemplació per a continuar amb la festa de la Mare de Déu en l’advocació del Rosari. Aquest mateix dia comença també la novena a Santa Teresa i, el 9 d’octubre se celebrarà una missa a les 9h pels veïns i difunts del carrer Sant Jaume.

Els monitors dels diferents grups juvenils del poble -grup Escolta Calassanç, grup Scouts Azahar, Joves Maria Auxiliadora i Moviment Juvenil Sant Jaume- es reuniran a Navalón el pròxim dissabte en un encontre d’oració, coordinació i programacions.

Cal recordar que torna la missa de les 12h i per la vesprada serà a les 19.00h. També, a partir del dimarts s’obrirà l’Oficina parroquial de 18.30 a 20h.

Per últim, recordem que les inscripcions per al Moviment Juvenil Sant Jaume seran divendres 17 d’octubre de 19h a 21h o be via telemàtica. La informació podreu trobar-la al Moviment Juvenil


Passeu una bona setmana agafant les forces necessàries per a començar, la pròxima setmana, el nou curs que ens espera i poder viure’l amb intensitat i entusiasme fent cada vegada més pròxim el regne de Deu.