dimarts, 1 d’abril del 2014

Tota l'actualitat setmanal de la nostra parròquia!

Una vegada més, encetem una nova setmana amb tota la informació parroquial. I ho fem després d’una setmana ben intensa.


En primer lloc, hem pogut gaudir durant aquesta setmana de les predicacions de la Missio Magnificat que han tingut lloc a les parròquies del nostre poble, i en les quals hem pogut contemplar la figura de la Verge Maria en diferents moments al llarg de la seua vida.


A més, també cal destacar diferents actes que hem tingut a la parròquia, com l’entrega de la creu als xiquets i xiquetes de segon de Comunió, com a símbol del camí que estan fent cap a Jesús en aquest moment de la seua vida; o el concert que tingué lloc ahir diumenge a la Basílica, emmarcat dins del Cicle de Quaresma i que va estar a càrrec de l’Agrupació Vocal “Eduardo Torres” d’Albaida.







Per últim, els monitors del Moviment Juvenil de la nostra parròquia, han pogut gaudir durant aquest cap de setmana d’un recés a Navalón, en el qual han pogut apropar-se més a Déu a través de la pregària i preparar un temps tan important com és la Pasqua.


I després d’aquest 4t diumenge de Quaresma, seguim avançant en aquest camí que estem fent cap a la Pasqua, amb diverses activitats a destacar també a la nostra parròquia.

Primerament cal destacar l’Oració Estacional que tindrà lloc el divendres dia 4 a les 22 h a la parròquia de la Mare de Déu del Pilar. Vos convidem a tots a assistir per tal de gaudir d’un temps de pregària i oració, per preparar els nostres cors per als dies més importants per als cristians.

A més, aquest mateix divendres a les 20:15 tindrà lloc la Celebració del Perdó per als xiquets i xiquetes que enguany celebraran la Primera Comunió, una celebració que té una gran importància, ja que rebran per primera vegada el sagrament de la Reconciliació, reforçant així l’amistat amb Jesús, el Senyor.


Per últim, el dissabte dia 5, en la missa de xiquets i jóvens de les 18h, el catecúmens de 3r de confirmació rebran el Credo, símbol i síntesi de la nostra Fe, en les últimes passes del seu camí cap a la Confirmació.