dimecres, 9 d’abril del 2014

Als peus de la Setmana Santa

Comencem una nova setmana amb la informació més destacada dels fets passats i tots aquells que ens venen de nou!



En primer lloc, el passat divendres 4 d'abril, els xiquets i xiquetes de tercer de comunió van rebre el Sagrament de la Penitència, ja els queda ben poc per finalitzar el camí cap a la Primera Comunió. Aquest és el segon dels sagraments d'iniciació Cristiana que han rebut fins ara.

Els seus pares i familiars, així com les catequistes i els monitors van estar presents en aquesta celebració en que van rebre també l'abraç del Pare.





En segon lloc, els joves de tercer de confirmació van rebre aquest dissabte passat, el símbol del Credo. És la professió de fe allò que van rebre i que se'ls dóna com a pilar fonamental de la seua fe. El cristià viu la seua fe sentada damunt de les frases del Credo. Els seus catequistes van ser els qui els han anat ajudant a apropar-se cada vegada més a Déu i a preparar-se per al moment de la seua confirmació.






Cal destacar també, l'acte del Pregó de Setmana Santa, que va tenir lloc el diumenge al Teatre Municipal, a càrrec de D. Facundo Chambó Puchades, paisà i canonge de la Col·legiata de Gandia. Amb aquest acte públic s'anuncia la Setmana Santa, es convida al Poble a participar dels diferents actes, celebracions i processons.





A més a més, cal recordar que el diumenge obrim la Setmana Santa amb la processó de Rams. Cal disposar el nostre esperit i anar preparant la nostra palma o ram d’olivera, per a aclamar el Senyor que ve a nosaltres com a Rei de la nostra vida. La Benedicció dels Rams i processó tindrà lloc el proper diumenge a les 11'30h des de la Capella de la Troballa, allí començarà la processó fins a la Basílica on tindrà lloc l'acte d'Apertura de les Portes Majors de la Basílica i la Celebració de l'Eucaristia.




Finalment, recordar als joves del Moviment Juvenil Sant Jaume que dijous i divendres d’aquesta setmana de 18:30 hores fins a les 20 hores s’obrirà el termini per a apuntar-se al campament de pasqua. Caldrà dirigir-se al patronat, concretament a l’aula magna. Si no teniu la circular podeu descarregar-la fent click ací: CIRCULAR


Molt bona setmana per a tots!