dimarts, 23 d’octubre de 2018

DIUMENGE DE LES MISSIONS

Este diumenge hem celebrat el DOMUND, una jornada universal per les missions. El DOMUND vols ser en primer lloc un toc d’atenció a tota l’Església, i per tant a tots els cristians, a prendre consciència de que tots estem cridats a la missió: “Aneu per tot el món i prediqueu a tots la Bona Nova” (Mc 16,15). 
“Canvia el món” és el lema de la campanya d’enguany i ens convida a preguntar-nos si estem plens de l’amor de Crist i la missió que Ell ha pensat per a cadascun de nosaltres. Crist demana un canvi profund, i això sols és possible si naix d’un cor canviat. Un cor en el qual ha entrat Déu, un cor que abraça l'Evangeli. Els missioners s'esforcen cada dia en portar endavant amb el seu exemple i treball, l'evangelització dels pobles que encara no coneixen a Déu, perquè saben que l'Evangeli produeix el veritable desenvolupament humà i social de les nacions a través de canvis menuts.  
A més a més, la jornada d'enguany cau en mig del Sínode dels joves, per esta raó el papa Francesc ha volgut adreçar-se a d'ells de manera especial en un missatge que porta per títol: Amb els joves, portem l’evangeli a tots. Un missatge que ens recorda a tots que la vida és missió: el sentit de la nostra vida en la missió que Jesucrist ens ha encomanat. "En el nostre "sí" a la missió que Jesús ens confia és on la nostra fe es manté sempre jove", ens diu el Papa. 
 
 

Aquesta setmana hem donat inici a totes les activitats de la nostra Parròquia: catequesi de Primera Comunió, de Confirmació, la Formació d’adults i el Moviment Juvenil. A més, el dissabte celebrarem tots junts la Celebració de l’Eucaristia per a donar inici al curs. Quina sort tindre una Parròquia viva i en camí! I quina millor manera de demostrar-ho que en l’Assemblea Parroquial celebrada el diumenge. Va ser una ocasió ben especial, on persones dels diferents grups de la Parròquia es van trobar per compartir les seues experiències.   
 
 
Ara cal mirar a la setmana que se’ns presenta, aquestes són les activitats més destacades: 
  • Ahirdilluns 22tingué lloc a la Basílica l’inici de curs per als xiquets i xiquetes que enguany comencen el 1r curs de la Catequesi d’Infància. Els xiquets de 3r tingueren una activitat molt especial preparada pels monitors del Moviment Juvenil. Quina millor manera d’arrodonir la catequesi que anant els dissabtes al “Patro”? 
  • Huidimarts 23, hi haurà a les 20:15 h una reunió a la Basílica per als pares i mares dels xiquets de 1r i 2n de Catequesi d’Infància. Corre la veu i que ningú s’ho perda!   
  • Aquesta setmana, es realitzaran diverses activitats que busquen sensibilitzar-nos  envers aquelles situacions d’injustícia que ens impedeixen avançar a cap a la Pobresa Zero. Caldrà destacar els actes de divendres 26, amb la concentració en la Plaça, amb oració posterior a la Basílica, i la jornada més lúdica de dissabte 27 
  • A més a més, durant aquesta setmana continuaran les oracions diàries a les 20:15 h en la Capella de les Missioneres de la Divina Providència pels fruits del Sínode dels Joves. Vos animem a participar! 
Res més per la nostra part. Ara vos animem a que participeu de manera activa en la Setmana de Pobresa Zero i a resar el Rosari diàriament, proposta del Papa Francesc per a aquest mes d’octubre. Vos desitgem una bona setmana! 
I tu? Ja has trobat la teua missió? 

Cap comentari: