dimecres, 14 de febrer del 2018

COMENÇAR LA QUARESMA AMB UNA NOVA MIRADA

Aquesta setmana comencem la Quaresma, dimecres, amb la celebració de la cendra. Com cada any, el Papa ens ha ofert un missatge per aquest temps. Es pot llegir complet al següent enllaç: 
En aquest missatge, el Papa ens senyala els perills de què l’amor es refrede. La pròxima setmana seguirem escoltant el Papa, per veure què podem fer. 

El divendres passat tingué lloc la xerrada “Economía solidaria, una opción por el compromiso” a càrrec de Blanca Ribelles, dins de la campanya de Mans Unides que s’ha dut a terme aquest cap de setmana. A més, aquest dissabte, als joves de 1r i 2n de confirmació se'ls va fer entrega de la Creu i de la Paraula. Tinguem-los present sempre en la nostra oració. 


Com que la nostra Parròquia no para, ací teniu l’agenda per a aquesta setmana vinent: 

    • Hui (Dimecres de Cendra) iniciem la Quaresma amb la imposició de la Cendra, amb dejuni i abstinènciaLa celebració tindrà lloc a la Basílica a les 19.30 h. 

    • El divendres, a les 22h, en la Basílica, tindrà lloc la primera de les Oracions estacionals. Serà una oració a l’estil de Taizé, a la qual estem tots convidats a participar. 

    • El proper cap de setmana els xiquets del Moviment Juvenil no tindran activitat, ni tampoc hi haurà missa de xiquets a les 18h, ja que els monitors i monitores del Moviment estaran de recés a Navalón, preparant-se per a la Quaresma.   


Quan aquest dimecres acudim a la celebració, cal que recordem que la cendra que se’ns imposarà prové de l’alegria del Diumenge de Rams de l’any passat i ens convida a reflexionar sobre la nostra fragilitat. Cal que ens obrim a una vertadera conversió de cor i a l’esforç de la renovació pasqual.  

M’atrevisc a parlar al Senyor, jo que sóc només pols i cendra.” (Gn 18,27)