dilluns, 29 de juny del 2015

EN LA SOLEMNITAT DELS APÒSTOLS SAN PERE I SANT PAU

Diumenge es va celebrar per avançat la festivitat de Sant Pere i Sant Pau, ja que tenen molta importància: Pere i Pau són els pilars fonamentals de l’Església en els que ens hem de recolzar i buscar protecció. “Tu ets el Messies, el Fill de Déu viu” són les paraules dites per Pere que demostren l’autèntica professió de fe. A ell se li va encarregar la missió de donar testimoni, donant-li potestat en la terra i el cel. Ell és l’enamorat de Crist, sempre dispost a defendre’l i a donar la vida per ell. Pau, mogut per l’apassionat amor al Senyor, dugué l’Evangeli per tot arreu, per això se li anomena l’Apòstol dels Gentils.

Aquesta setmana, és ben completa en quant a solemnitats:  celebrem el dia de Sant Pere i Sant Pau el dilluns 29, el dia de la Preciosíssima Sang del Senyor el dimecres 1 i el dia de Sant Tomàs Apòstol el divendres 3.

Recordem que passem ja a horari d’estiu, amb la Missa vespertina dels diumenges i festes de precepte a les 20h, igual que la resta de dies feiners de la setmana. També recordem que l’Oficina tancarà els dimarts de vesprada.

Ens anem acostant al Campament d’Estiu del Moviment Juvenil, és per aquest motiu que es convocarà una reunió informativa per als pares dels xiquets inscrits el pròxim dimarts 7 a les 20h al Patronat. Allí es podran aclarir tots els dubtes i qüestions que els pares necessiten. Que tots els qui pujaran a Navalón vagen omplint la motxilla i el cor de ganes de passar-ho bé, d’alegria i il·lusió!


A partir de la setmana pròxima s’acabarà la publicació setmanal de l’Aleluya fins tornar de vacances. Recordem que es continuaran celebrant les intencions encomanades, però no es publicaran en cap lloc. A la web de la Parròquia estaran anunciats els esdeveniments més importants i la informació d’interès.

Que els dos Apòstols amb la seua vida i actituds, esdevinguen sòlids referents per a la nostra fe. Que passeu una bona setmana i un bon començament de l’estiu!