dilluns, 8 de juny del 2015

Corpus Christi: solemnitat del Cos i la Sang de Crist



Aquest diumenge hem celebrat el Corpus Christi, tot un dia d’adoració al misteri de la Sang i el Cos de Crist que s’inicià amb l’Eucaristia de les 12h i finalitzà amb la processó de la vesprada on tota la comunitat parroquial va poder participar i obrir el cor a l’amor i la caritat de Crist.



El proper dimecres 10 de juny tindrà lloc l’encontre de Majors a València. A les 16 hores eixirà l’autobús des del carrer dels Arbres per a celebrar, a les 18h, la Missa a la Catedral oficiada pel Cardenal Arquebisbe i presidida per la Mare de Déu. 

El dijous 11 serà traslladada, des de l’Església de Sant Pius X a la Basílica, la imatge del nostre patró Sant Onofre per tal que el divendres se celebre la seua festa. Fins a les 19 hores es podrà venerar la imatge ja que a aquesta hora es celebrarà la Missa Major, a la qual li seguirà la processó amb retorn del nostre patró a la seua ermita. Convidem a tots a participar-hi d’esta festa, no podem conformar-nos amb una devoció poc compromesa perquè el nostre patró és un referent per a la millora de les nostres vides. 

El dissabte tindrà lloc la festivitat del Sagrat Cor de Jesús que es celebrarà junt a la festivitat de l’Immaculat Cor de Maria. A més a més, en la Missa vespertina tindrà lloc l’administració comunitària de la Unció de Malalts. 

Cal recordar que aquest dimecres a les 20.15h en la Casa Abadia serà la reunió preparatòria per a pares i padrins dels xiquets i xiquetes a batejar-se el diumenge 14 de juny i que el dijous s’administrarà la Unció a la Residència d’Ancians. Per a tots els interessats en participar en el curset prematrimonial que tindrà lloc del 19 al 21 de junys, ja està obert el termini d’inscripció en l’Oficina durant els pròxims dos dissabtes. 

A més a més, recordar que quest dissabte 13 de juny està previst realitzar un Camp de Treball a Navalón on poden participar tots aquells interessats en millorar el Campament de la parròquia. Aquelles persones o famílies interessades en assistir, han de posar-se en contacte amb els monitors o per correu a coordipatro@gmail.com .

Finalment, informar que les inscripcions per al campament del Moviment Juvenil Sant Jaume tindran lloc el dilluns 22 i dimecres 24 de juny de 18.30h fins a les 8.30h a l’Aula Magna del Patronat. Animeu-vos a vindre, de segur que ens ho passem d’allò més be!



Fins ací tota la informació parroquial d’aquesta setmana, esperem trobar-nos participant dels actes i festivitats de la nostra parròquia i el nostre poble. 

Que passeu bona setmana!