dilluns, 17 de novembre del 2014

Tots som església

Una setmana més, tornem amb tota la informació!


Aquesta setmana comencem destacant el treball d’investigació sobre la nostra història local, realitzada per l’historiador Joan Antonio Domingo. 
Les seues investigacions històriques abasten distintes fonts i arxius, i recentment ha fet dos descobriments importants referents a la nostra Parròquia

Dijous pròxim, Joan Antonio, farà una conferencia a les 20.15h al Patronat.



Cal recordar, que el dimecres 19 de novembre a les 20h serà la reunió al Patronat de 3r de Catequesi de Infància. A més, el dissabte els xiquets de tercer de catequesi tindran la celebració de entrega de la Paraula, en la missa de les 18h.


El passat dissabte els monitors i monitores del MJSJ repartiren als xiquets una circular amb motiu de a l’activitat de Guitarretes. Com ja va sent costum dormirem tots junts al patronat i a l’endemà anirem a la novena de Guitarretes. Cal recordar que les inscripcions seran aquest divendres 21 de novembre de 19 a 21h al Patronat i que el preu de l’activitat son 7€. Podeu descarregar la circular a la web de la Parròquia.


Diumenge pròxim tindrà lloc a la Basílica de Sant Jaume una oració de Taizé, a la qual esteu tots convidats a participar si voleu passar una estona de silenci, pregària i reflexió en comunitat.




Per últim, recordar que el proper diumenge és el dia de la Església Diocesana. 

Tots som església, i com a tal, ens cal pregar i ajudar a la gent més necessitada i a la que estem més directament vinculats. Pertànyer a una comunitat cristiana i poder participar en ella és un goig!

Bona setmana!