dilluns, 10 de novembre de 2014

Nova setmana, informació nova!

Una vegada més, tornem a la càrrega amb tota la informació parroquial setmanal!
La passada setmana a la nostra Parròquia hem pogut celebrar la festivitat de la nostra Beata, Pepa Naval, que començà dijous amb la celebració a la Capella de les Mongetes de la Providència i finalitzava ahir amb la Santa Missa a la que també acudí l’Arquebisbe.

A més, amb motiu de la festivitat el divendres també hi hagué una xerrada per part de D. Luis Sánchez, Delegat de Pastoral, per a la gent major “"Los mayores seguimos el ejemplo de la Beata Josefa Naval, la alegria en el apostolado, sintiéndonos profundamente amados por Dios, y transmitiendo ese mismo amor a los jóvenes y a todos los Hombres”·

Ara però mirem endavant totes les coses que ens queden per vindre, que no són pocs els esdeveniments que cal recordar.
Avui dilluns s’inicia el ‘Curset de voluntariat de Càritas’ a les 20 h a l’Aula Magna (al Patronat), a la que poden assistir totes aquelles persones que estiguin interessades i tinguin voluntat de fer-ho.
El pròxim dimarts 11 tindrà lloc al patronat una reunió del grup d’Acció Catòlica. I eixe mateix dia, i el següent, dimecres 12, s’iniciaran les inscripcions per als casament per al 2015: aquelles parelles que desitgen casar-se de gener a juny hauran d’inscriure’s dimarts, en canvi les que hagen escollit de juliol a desembre ho faran el dimecres. L’horari serà de 11 a 12.30 h a l’Oficina de l’Abadia.
El dimecres 12 també tindrà lloc a la Basílica una reunió per als pares i mares de 1r i 2n curs de Catequesi d’Infància, a les 20.15 h. A més a més, el dissabte 15 els xiquets i xiquetes de segon curs rebran “el Catecisme” a la Missa de xiquets (de les 18 h).
El mateix dimecres a les 20.15 també tindrà lloc la preparació per al Baptisme per aquells pares i padrins dels xiquets i xiquetes a batejar-se el pròxim diumenge 16.
Com a novetat, el pròxim divendres 14 a les 21.30 h a l’Aula Magna es reunirà el nou grup de joves del Kit-Cat, una iniciativa duta a terme per convidar a joves de totes les parròquies del poble i voltants a fer una sessió de catequesi més dinàmica amb un sopar. Poden acudir tots aquells que estiguin interessats, tant sols cal portar l’entrepà per al sopar. Podeu trobar més informació a la pàgina del facebook: https://www.facebook.com/kitcatalgemesi

 El dissabte 15, en acabar la missa vespertina, hi haurà Adoració Nocturna.
Per finalitzar, el pròxim diumenge 16 celebrarem en totes les esglésies el Dia de l’Església Diocesana. Una jornada instituïda per la Conferència Episcopal, que demana prendre consciència per part de tots els que formem cada Església particular, del nostre ser església i de la responsabilitat que tenim tots en mantenir les acciones de la nostra església.
Recordeu que tots aquests esdeveniments i molts més els podreu trobar a l’agenda parroquial on-line que tenim a la web i també us podeu subscriure al calendari per tindre-ho als vostres telèfons mòbils.

Que passeu totes i tots una bona setmana!

Cap comentari: