dimecres, 22 d’octubre de 2014

Comença el curs parroquial!

Una setmana més, tornem a estar ací amb tota la informació de la nostra Parròquia!

Aquesta setmana passada hem celebrat l’inici del Curs Pastoral 2014-2015, amb el començament de totes les activitats dels diferents grups que formem la Parròquia i amb la Celebració d’Inici de curs. En aquesta celebració, coincidint amb el Dia del Domund, on participà una nombrosa part de la parròquia, es presentà el lema del curs que hem encetat, “Som poble de Déu”, així com les activitats i celebracions dels diferents grups.
Precisament, com a pla de pastoral per als pròxims anys, l’arquebisbe Antonio Cañizares visitarà el pròxim dijous 23 a les 20:30h el col·legi de Santa Anna, per presentar l’Itinerari Diocesà d’Evangelització, on s’exposen les claus principals per a la revisió de la vida de la Parròquia, sempre a partir del missatge de Crist. Animem a tothom a assistir, ja que és el primer acte del nou arquebisbe al nostre poble i segur que serà d’interès per a tots els assistents.A més, aquesta setmana us recordem que es realitzaran tots els actes de Pobresa Zero, publicitats pel nostre poble, amb la convocatòria principal el divendres a les 20h a la Plaça Major, i la posterior oració a la Capella de la Comunió. Us animem també a participar, ja que la nostra comunitat cristiana ha de ser exemple davant les injustícies i desigualtats que trobem al nostre món.


Per últim cal recordar que a partir d’aquest dissabte ja es reprèn l’horari habitual de misses dels dissabtes, amb la missa a les 18h per a xiquets, i a les 19:30h.
Així mateix, recordem que el pròxim dissabte 25 a les 16h tindrà lloc la reunió per a pares i mares del Moviment Juvenil Sant Jaume, coincidint amb l’hora de l’activitat.


Vos desitgem que passeu una molt bona setmana, tenint present en la pregària la recent beatificació del Papa Pau VI.

Cap comentari: