dilluns, 3 de febrer del 2014

LLUM QUE ES REVELE A LES NACIONS, GLORIA D’ISRAEL!

El passat diumenge 2 de Febrer es celebrà la festa de la Candelaria. La celebració va gaudir d’una gran participació per part d’adults i de joves. Es va començar amb l’habitual processó i la benedicció de les candeles. A més, es va commemorar la presentació de Jesús al temple de Jerusalem i la purificació de la seva mare. Amb aquesta celebració es donà per tancat el cicle de Nadal.

El dilluns 3 de Febrer te lloc la festivitat de Sant Blai, conegut especialment per ser el protector dels mals de gola. Després de les misses del dia, es venerarà la relíquia i es beneiran els pans i rotllos.

La present setmana comença la campanya contra la fam de Mans Unides, iniciat amb el festival benèfic organitzat al Teatre municipal. El pròxim divendres 7 de Febrer es celebrarà el dia de dejuni Voluntari, malgrat que es viu a nivell particular o familiar te el seu complet sentit si es descobreix el seu vertader esperit. A més, aquest mateix dia es realitzarà a l’Aula Magna, una xerrada-presentació a les 20.15h de tots els projectes de Mans Unides a càrrec de Angel Marin. Diumenge dia 9 serà la col·lecta per a Mans Unides.

Aquesta setmana els xiquets del Moviment Juvenil Sant Jaume participaran a la Trobada de Moviments Infantils i Juvenils Cristians d’Algemesí (EMIJA). Aquesta trobada, preparada pels monitors dels diferents grups del poble, és una ocasió fantàstica per conèixer gent d’altres moviments i passar un dia inoblidable. L’encontre tindrà lloc el dia 8 de Febrer i ens trobarem a les 11h a la Plaça del Pla. Cap a les 14h ens reunirem al col·legi dels Escolapis per a dinar (s’ha de dur entrepà i beguda). Com a cloenda, farem celebració de l’eucaristia a les 18h en Sant Pio. En cas de plutja, ens veurem directament a Sant Pio per a la missa.

A més, cal recordar que hi haurà una convivència de matrimonis de la Mare de Déu a la Barraca d’Aigües Vives, durant dissabte i diumenge.

Tornarem la setmana que be amb tota la informació parroquial. Passeu bona setmana!