dilluns, 21 d’octubre de 2013

Inici de curs!Una vegada més, hola a tots i totes!

Reprenem per fi les notícies al bloc parroquial després d’aquest descans. Les activitats de la parròquia ja estan totes en marxa. Així com, també ha començat l’Institut de Ciències Religioses, que reprèn la tasca formadora aquest segon any amb un gran increment d’alumnes. El dissabte passat, a la missa dominical, celebràvem tots els grups l’inici del curs, estrenant i presentant també aquest nou mitjà de presència de la nostra parròquia, la nova web www.parroquiasantjaume.com


Seguint l’exemple de Moisés, amb els braços en alt, en activitat de pregària, també nosaltres sostenim tota l’activitat de la comunitat en la força de Déu i en el seu Esperit, que anima les nostres accions. Catequesi, Moviment Juvenil, confirmació, Càritas, Acció Catòlica, Adoració Nocturna, Vida Creixent, “agranadores”, preparació al baptisme i matrimoni, grup de litúrgia, ministres extraordinaris, confraries... Diversos grups que formen l’acció d’una única comunitat, amb molts i molts membres, tots al voltant de la Taula de l’Eucaristia i de la Paraula.

Has de pregar que el camí sigui llarg, ple d'aventures, ple de coneixences...

Aquesta setmana tenim una cita important. El pròxim dimecres 23 a les 20:30, al col·legi Santa Anna, el nostre arquebisbe D. Carles, ve a presentar el darrer curs de l’Itinerari Diocesà de Renovació. Cada curs dels tres que ja portem a l’itinerari ha estat presentat per l’arquebisbe en cadascuna de les Vicaries de la diòcesi. Enguany, porta per lema “Sereu els meus testimonis”, el mateix que tenim a la parròquia i que ens convoca a reflexionar al llarg de deu sessions en la presència i el testimoni dels cristians enmig de les situacions del món en el qual nosaltres vivim: la cultura, el treball, l’economia, la política, la família... En la nostra parròquia som més de quaranta grups, caminant per aquest itinerari de renovació que enguany arribarà al seu punt culminant a la festa de Pentecosta.
Finalment, anunciar que el darrer diumenge d’octubre serà la Festa de la Dedicació de la Basílica i dels nostres Màrtirs. La Dedicació del  Temple ens du, cada any, a recordar que som nosaltres el veritable temple de Déu enmig del món, no un temple fer de pedres, sinó fet de les nostres persones com a batejats. I cada any, recordem també el testimoni dels màrtirs que confessaren la fe en Crist fins a la mort. Mª Teresa Ferragud i les seues filles; J. Ramón Ferragud i José Medes, casats i pares de família; el P. José Ferrer, escolapi i D. Pasqual Ferrer, vicari de la parròquia i verdader apòstol de la joventut del nostre poble.

Així doncs, comencem tots junts aquest nou curs amb molta il·lusió, recordant sempre el lema que ens acompanya, que allà on anem hem de ser els Seus testimonis.

Cap comentari: