dimarts, 7 de maig de 2013

Poble de Déu, en marxa...

Benvolguts seguidors!!!

De nou amb vosaltres ja en el mes de Maig.

Aquesta setmana ja es preparen per al quart i últim torn de Primeres Comunions un total de 26 xiquets i xiquetes que amb moltíssima il·lusió ahir ja començaren els assajos.

Ací vos deixem una instantània de l'assaig, i també vos informem que en el marge dret de la pàgina teniu a la vostra disposició un reproductor de música per a poder practicar els cants de les Comunions, i així poder cantar en família, també podeu comentar-ho a amics i familiars per a poder participar tots ben activament de la Celebració!!.

Avís als Pares i Mares dels xiquets de Primera Comunió: el dilluns 13 en acabar la catequesi  a les 19h, a l'Aula Magna podreu endur-se les fotos de les Comunions dels vostres fills. Cal dur una memòria USB i indicar el dia. Aquest cap de setmana passat el Moviment Juvenil ha encetat la que ja ve sent tradicional campanya: Vine a Navalón debades!!!.
Pel preu de 5€ pots adquirir una participació en el sorteig de poder vindre al Campament d'Estiu debades. Pot ser una bona opció per col·laborar amb el Moviment Juvenil alhora que podeu guanyar el sorteig!.
Per adquirir tiquets, poseu-se en contacte amb els monitors.
Pròximament eixiran a la venta els tiquets per al dinar de Fi de Curs. El pròxim dissabte 18 de maig a partir de les 12h tindrem activitats al Patronat, cap a les 14h el dinar. Després continuaran les activitats per a xiquets i joves i a les 19h a la Basílica tindrem les Vespres i Celebració de Fi de Curs.

Els tiquets per al dinar podreu adquirir-los a l'oficina Parroquial, a la sagristia i als responsables dels diversos grups pastorals. Cal adquirir el tiquet abans del divendres 16 de maig.El diumenge 19, en la missa vespertina celebrarem la Pentecosta, amb el Sagrament de la Confirmació a uns 35 joves que durant tres anys han estat preparant-se per a rebre els dons de l'Esperit Sant.


Fins prompte!

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.