dilluns, 29 d’abril de 2013

Apunt de maig

Benvolguts de nou, lectors i seguidors,

A continuació la informació Parroquial...

Aquesta setmana hem tingut el primer torn de Primeres Comunions, un total de 24 xiquets han rebut el Cos de Crist, acompanyats pels pares, familiars, catequistes i monitors de la Parròquia. Esperem que gaudireu tant com nosaltres de la celebració.


Aquest cap de setmana, els xiquets i joves del Moviment Juvenil St. Jaume han celebrat una romeria a la Mare de Déu de la Salut just abans de celebrar la Missa de les 18h. A les 17'30h les campanes de la Capella de la Troballa alçaven el vol per a indicar que la Mare de Déu (imatge primitiva que conté les reliquies de la Mare de Déu antiga) anava a eixir de la Capella fins a la Parròquia, acompanyada pels xiquets de Post-comunió. En arribar a la Basília la col·locaren a l'Altar Major, on presidí les misses del cap de setmana, i també les Primeres Comunions del diumenge.

Ací vos deixem dos instantànies dels xiquets que el pròxim dissabte i diumenge rebran la Primera Comunió, hui han tingut el primer assaig per tal de preparar-se be per a la Celebració. Pares i Mares, recordeu que demà a les 20'15h a la Basílica tindrem la reunió informativa per al segon i tercer torn de Comunions.

Recordeu que tenim un link per poder escoltar les cançons de les Comunions i poder repassar-les a casa!


Fins la pròxima setmana!!!