dijous, 12 de maig de 2011

CRÒNICA CAP DE SETMANA

Benvolguts lectors i seguidors....


Després d'aquest cap de setmana que ha estat replet d'activitats i actes, volem deixar-vos la crònica de tot allò que hem celebrat.Per a aquest diumenge estava traslladada la festa de l'Aniversari de la Coronació de la Mare de Déu, i per això, com tradicionalment venim fent, de matí a les 11, es traslladà a la Mare de Déu des de la Capella de la comunió, fins l'altar, on s'anaven a presentar als xiquets i apuntar-los a la Confraria.


Diumenge de vesprada, va ser traslladada fins el barri del Carrascalet per tal de celebrar l'aniversari d'enguany, amb albaes, dances populars, rosari, celebració i processó... Els kilòmetres que separen el barri del carrascalet amb el poble, no van ser barrera per als devots que s'acostaren per tal d'acompanyar la Mare de la Salut, en aquest passeig o volteta.


També hem celebrat aquest cap de setmana al Patronat el “Manifest contra la violència” preparat conjuntament entre xiquets i monitors durant el Campament de Pasqua.Com ja s’anuncià i s’explicà, durant el Campament els xiquets havien treballat els distints tipus de violència i el dissabte es mostrà a tots què és el que havien aprés i fet durant el Campament. A més, els pares que ho desitjaren pogueren veure el que s’havia fet a les oracions del campament i participar de les campanyes d’Amnistia Internacional, l’ONG triada pels monitors.Junt a la informació sobre aquesta ONG hi havia fulles per signar en recolzament de distints projectes i campanyes que porta actualment aquesta organització.
Els beneficis de tot el dia, obtinguts de la venta de clauers, polseres i manualitats fetes per xiquets i monitors, així com del bar organitzat pels monitors, seran també destinats a aquesta ONG, com a recolzament per part de tots els que van participar.
Durant la vesprada, després de la missa, l’estant es traslladà a la Expo-Algemesí, situada al Parc Salvador Castell, on alguns monitors continuaren informant a la gent i recollint firmes de recolzament, per tal de mostrar al major nombre de gent possible que el Moviment Juvenil Sant Jaume també es mou fora de les parets del Patronat.Al final del dia s’havien recollit un total de 500 firmes i més de 280 euros, que es portaran el més aviat possible a la seu d’Amnistia Internacional a València.


Des del grup de monitors volem agrair la col·laboració de tots els pares, familiars i coneguts que assistiren a l’acte al llarg del matí, així com felicitar una vegada més als xiquets per la feina realitzada.
Ací podeu veure algunes fotos preses durant el matí.
Esperem que, com dèiem el dissabte al Manifest que es llegí, tota aquesta feina no es quede simplement en paraules, sinó que realment siga un compromís per ajudar a fer d’aquest món un lloc sense violència, on tothom puga viure tranquil·lament i en pau.La tarea que enfrentan los devotos de la no violencia es muy difícil, pero ninguna dificultad pueda abatir a los hombres que tienen fe en su misión”.Mahatma Gandhi (1869-1948)Els pares i xiquets de Primer Cicle recordeu que el dissabte pròxim no hi haurà activitat, ja que es farà el dinar d’acomiadament del Dr. Patronètic. Ací teniu la circular


Bona setmana!

Cap comentari: