divendres, 25 de febrer de 2011

24 de Febrer... Dies Natalis


Benvolguts seguidors...

Ahir 24 de febrer de 2010 celebràvem el dies natalis de la nostra volguda Beata Josefa Naval, de la nostra Sra. Pepa. Era el 24 de febrer de 1893, quan després de 15 dies de greu malaltia degut al desgast físic i obligant-la a estar postrada en el llit que més amunt vegem i demanar a les seues xiques que estigueren sempre juntes, passà a la casa del Pare.


Com poguérem escoltar en l'homilia de la celebració d'ahir, no tenim com a festa el dia de la seua mort, ja que normalment aquestes dates son ja del temps de quaresma, i no es podria celebrar la festa com mereix, per això, es decidí traslladar la festa a un dia pròxim a la seua confirmació, el 6 de novembre.

Ahir també poguérem ser testimonis també de la projecció del tràiler o anunci de la pel·lícula-documental que estan ultimant a la productora. Els espectadors, quasi un centenar de persones, pogueren veure al voltant d'uns 13 minuts que mostra unes quantes seqüències, per tal de poder veure com havien quedat les imatges captades per les seues càmeres. Una impressió satisfactòria per part de tots els espectadors, i moltes ganes de tindre-la en ma per poder veure-la i distribuir-la.

Com no, no podríem deixar passar aquest dia, sense nomenar, a aquell qui ahir també celebràrem el seu dies natalis, ell és Ramón Chàfer, el nostre Ramonet, ell que tan devot va ser de la Sra. Pepa, va marxar cap a casa del cel tal dia com ahir fa un any. Sens dubte que posant-se als peus de la Sra. Pepa, de segur que li donà la ma per tal de fer-li el trajecte més curt i sense pèrdua... Ramón, esperem que junt a la teua tant volguda Sra. Pepa, estigues gaudint de la vida eterna... d.e.p.


Cap comentari: