diumenge, 30 de gener de 2011

Adéu Gener!!!


"El Messies", X.Ferragut


Aquest darrer diumenge de gener, celebrem com ja fa 11 anys, el tradicional Oratori "El Messies". Més d'un centenar de participants que faran seues cada nota que Haendel creà fa un grapat d'anys, i en la qual la Basílica tornarà a ser escenari, interpretaran a partir de les 16h tot l'oratori per tal de rendir homenatge a aquell autor, i com no, al seu fundador i director durant gran part de la seua existència, Diego Ramón.
Durant aquest mes de gener, hem pogut celebrar moltes coses, d'entre elles, algunes destacables com la festa de St. Antoni Abad, amb la tradicional benedicció dels animals, i d'altres amb menys resò com St. Vicent Màrtir, patró de la Diòcesi, o les activitats normals de cada grup, reunions, etc...
El passat dijous, l'Aula Magna del Patronat, va acollir la seua primera Conferència oficial després de les obres de restauració. Voluntaris de Càritas, van informar a tota la gent que tingué el gust d'assistir, de tot allò relacionat amb el comerç just, ja que prompte s'inaugurarà la tenda de comerç just al nostre poble. Amb el nom de "La Troballa", serà als peus de la Capella, (C/Berca) on podrem trobar aquest comerç a partir del 11 de febrer.
I deixant un poc de costat els actes que ja han pasat, anem a mirar un poc al front...
Aquest pròxim dimecres, a les 19h ens reunirem tots a la Placeta dels Dolors, per fer la benedicció i processó de la Candelaria, els xiquets de l'Schola Cantorum interpretaran els cants en aquesta celebració, i tot el poble acompanyarà i farà present allò que celebrem aquest dia, Jesús és presentat en el temple.
A continuació, el dia 3, dijous, en cada Missa del dia, es tindrà les tradicionals benediccions dels Rotllos o pans de St. Blai, acudim als peus de l'altar perquè puguem beneïr els nostres rotllos i repartir-lo a les nostres cases i families.
Be, esperem que gaudiu de tots aquells actes que la Basílica i els seus grups oferten a tot el mon, i que prompte, quant comencem l'Itinerari de Renovació, puguem participar tots d'ell.
Bona Setmana!!!

Cap comentari: