dilluns, 10 de gener de 2011

Any nou... 2011

Benvolguts lectors i seguidors...


Després d'aquest temps en el que no hem pogut actualitzar per tot aquest periode vacacional, festes nadalenques i demés, tornem a la normalitat en aquest nou any 2011.

Un any que ve carregat de novetats, d'activitats i altres coses...


El dia de Reis, quasi a la fi de les festes de Nadal, celebràvem la presentació d'un nou Vicari per a la nostra Parròquia. El seu nom és Pablo Sala, de 24 anys, natural de Massalavés, i ordenat sacerdot el passat 18 de desembre. Ací podeu veure unes quantes imatges.
Amb la celebració del Baptisme del Senyor, diumenge en què els xiquets que rebran la Primera Comunió renovàren les promeses del Bateig, tancàrem el temps de Nadal. Ara, poc a poc anirem tornant cada caseta del Betlem al lloc, el tapís del Jesusset de la Plaça ja està guardat, i en uns quants dies, tot quedarà al lloc i guardat, fins i tot l'escut de la Basílica... no deixem que aquest Nadal que acabem de celebrar passe com si res... Que resone als nostres interiors...

A l'àlbum fotogràfic i al Canal de Youtube, hem actualitzat també el contingut, podeu visitar-los i veure els diferents reportatges.

Fins prompte!!