dimecres, 14 de juliol del 2010

PRIMER DIA DE CAMPAMENT!!!!!


Be...


Ha acabat el primer dia de Campament, i volem contar-vos-ho!!!!


Passaven excassament 15 minuts de les 8 del matí, quan començaven a arribar els mes matiners a la Biblioteca, tots allí ben puntuals per començar el Campament.


A continuació empreniem un camí fins a la Basílica, on tots junts, xiquets, monitors i alguns pares que ens han pogut acompanyar hem fet la oració inicial d'inici de Campament, amb el "trasllat de poders" del Cap de Campament del 2009, als caps d'enguany.


Després hem tornat a emprendre un altre camí fins al Parc Salvador Castell on ens esperava l'autobús per a moure cap a Navalón.


Hem arribat a Navalón al voltant de les 11h, hem descarregat les motxilles i hem esmorzat... A continuació mentre ens explicaven les normes bàsiques d'utilització del Campament, ha aparegut un personatge, Culi-fato, que ens ha proposat un repte, REALITZAR EL CAMÍ DE SANTIAGO... però no un camí normal i corrent... El Camí dels Somnis, aquest camí el podrem realitzar mitjançant una poció i un ritual que ens farà moure les nostres animes per tal de poder anar avançant cada etapa. Però... no ens havíem adonat que ja en el poble hem fet una xicoteta etapa..


Jocs de presentació, la piscina, danses i moltes més activitats son la conclusió del dia... ara els xiquets ja dormen, descansant el cos i viatjant l'ànima per tal de demà continuar la següent etapa!!...


Moltes salutacions a tots els pares i lectors....



Fins demà!!!

2 comentaris:

Juanki ha dit...

Espere que esteu mes fresquets que açi, per que avui fa en algemesi uns 40 graus a l`hombra. Bè ja anier posambos al dia fins demà.

pausa ha dit...

Quina enveja en doneu. ¡enveja sana!.
Desde açi seguirem el cami dels
somnis am molta ilusio.
Un beset a tot el grup i gracies
per cuidar dels nostres xiquets.