dissabte, 17 de juliol de 2010

DESPRÉS DEL CAP DE SETMANA!!!!


Be!!!....
Després d'aquest cap de setmana llarg sense tindre temps per actualitzar per motius evidents, tornem a posar-nos en contacte amb vosaltres per tal de posar-vos al dia de totes les noticies i esdeveniments a Navalón.Dijous de bon matí, per a ser exactes a les 6h, marxaren els més majors cap a Moixent un total de 20 kilòmetres disten el campament de la ciutat on anaven a desplaçar-se.


Un poc més tard, al voltant de les 9h del matí eixiren cap a la Font de les Arenes, una bona experiència per als dos grups ha estat ambdues eixides.


A l'endemà, divendres mes o menys a la mateixa hora, eixiren de tornada cap al Campament.


Després, la majoría del cap de setmana han sigut activitats de relaxació i més tranquiletes....


Ahir gaudirem amb les meigues que ens feren passar molta por, però puguerem arribar a expulsar-les unint i defensant les nostres costums.


Anit, marxarem d'estrellada, on per uns moments i en xicotets grupets puguerem veure les diferents constel·lacions i per als majors, una explèndida explicació per part de Nel·lo Traver, antic monitor i expert en astronomía.


Hui, gràcies a la demostració per part dels 7 pecats capitals i les 7 virtuts, hem arribat a entendre que no es or tot el que rellueix, possiblement ens facen veure que els pecats de vegades a primera vista son agradables, però després tenen les seues conseqüències.Moltes gràcies pel vostre seguiment... i fins prompte!!!!

11 comentaris:

pacodonderis ha dit...

Gràcies per la crònica (un pel retardada...), però volem més fotos!!!!

Duque ha dit...

Això això, volem mes fotos que en esta no ixen tots, (la meua en concret no està), a veure si ens poseu un poquet cada dia que vos ho agrairem molt. Gràcies a tots.

pausa ha dit...

Espere que no estiga tronat ahi a
Navalon,açi en algemesi si.
vos esperem am moltes ganes fins al Dumenche.
Besets per a tots.

Mother ha dit...

Hola bona nit! Com esteu per ahi? Anim a tots els pares que ja falta poc. Penjeu fotos si podeu abans de tornar que estem enganxats tota la setmana i no hem vist als més menuts. Vinga monitors, sabem que teniu molta trapula però volem veure'ls la careta. GRACIES.

Anònim ha dit...

Pelegrines i pelegrins, a quina hora arribareu al poble? És per dir-li-ho al santjaumot, que està impacient i vol engalanar-se per rebre-vos!

L'ALTAR ESTÀ MÉS XULOOOO...

:)

vicentin ha dit...

quina és l'hora d'arribada al poble?

Gràcies

vicentin ha dit...

Que diuen les cuineres?

Anònim ha dit...

Quina és l'hora d'arribada al poble?, és en el parc o en el mercat?

mosqueta ha dit...

Hola Vicentin, l'arribada al poble és de 11 a 11'30 a la plaça Major i després la missa a Sant Jaume a les 12.

ANDREA ha dit...

VOOOLEM VOOORE MES FOTOOOSSS!!!! I ELS VIDEOS QE FEREN ELS MAJORS SOBRE LES NORMES DE CAMPAMENT!!!!!!!

un qualsevol del campament... ha dit...

Una altra vegada, moltes gràcies a TOTS els que heu fet possible aquest camí des de Navalón: monitors, cuina, retors, pares i, com no, xiquets... Un any més hem brodat un campament d'estiu fantàstic que tardarem molt en oblidar.
Disfrutem tots de l'estiu i carreguem les piles per al pròxim curs!!

...Perquè ja siga al Campament o al Patronat, els límits del camí els elegim nosaltres...