dilluns, 29 de març de 2010

ENCETEM LA SETMANA SANTA!!!!

Benvolguts lectors...

Ahir, amb la celebració del Diumenge de Rams, donàvem inici a la Setmana Major o Setmana Santa, principal per a tota la família Cristiana.


Ens reunirem a les 11'30h als voltants de la Capella de la Troballa, per tal de fer la benedicció i la processó de Rams, junts marxarem fins la Parròquia per tal de participar activament de la Celebració de l'Eucaristia i per tal d'escoltar la Passió. Amb esta celebració, podem dir que "Hem encetat la Setmana Santa". Moltes processons, actes, celebracions i demés activitats hi ha programades per a aquestos dies, però si tan sols ens dediquem a "passar-la" no traurem profit. Ha d'entrar als nostres cors i ha de restar per sempre, i així de segur que podrem traure alguna conclusió al acabar aquesta Setmana i començar el temps Pasqual.

Ja van succeint-se les diferents processons; el Nostre Pare Jesús de Natzarè, Ntra. Sra. al Peu de la Creu, hui celebrarem el Stm. Ecce Hommo, demà Ntra. Sra. de la Soledat, el dimecres Ntre. Pare Jesús del Silenci, tots ells simbolitzen els diferents moments pels quals Jesús o Maria van passar, sempre encapçalats per Crist Rei "La burreta" amb la qual dona inici aquesta setmana, i acabant pel Crist del Calvari i el Sant Sepulcre que donaran fi a tota una sèrie d'actes emblemàtics i amb molt de sentiment per al nostre poble i per a tots nosaltres.

Però això no ha d'acabar ací, la Setmana Santa es important, acompanyar a Crist o sa Mare als diferents moments que les imatges del nostre poble simbolitzen es un signe cristià, però ha de ser-ho molt mes, celebrar amb alegria plena, que després de mort Jesús ressuscità i no mor mai més. Amics, celebrem la Pasqua amb tota la bona intenció del mon i demanem que Jesús ressucite de nou en cadascú de nosaltres per a poder seguir donant testimoni a tots aquells que venen junt a nosaltres.

Volem agrair a Paco Donderis la cessió de les fotos del Diumenge de Rams que podeu veure a aquest ALBUM.


També, a l'apartat de documents per a descarregar, hem penjat un ARXIU que ens pot ajudar a fer un bon examen de consciència. RECORDEU QUE AQUEST DIMECRES A LES 19'30h. és la Celebració Comunitària de la Penitència.BONA SETMANA SANTA A TOTS I MILLOR PASQUA!!