dilluns, 22 de març de 2010

CRÒNICA ACTUAL


Benvolguts lectors!!!

Reprenem de nou la comunicació amb totes les cròniques dels diferents actes i esdeveniments que han anat succeint a la nostra Parròquia els darrers dies.

Ordenacions de Diaca

El passat dissabte 13 de Març, el nostre Seminarista Pablo Valls i 7 companys més, van rebre de mans del Bisbe Auxiliar Mn. Esteban Escudero, el ministeri del Diaconat, un grup ben nombrós de la nostra Parròquia, volgué acompanyar-lo en aquest moment tan important de la seua vida.

Per la vesprada, va fer la seua primera homilia com a diaca de la nostra Parròquia.Ací podeu veure unes quantes imatges de la Celebració.


Ruta del Cister


Aquest pont de Falles, un grup de 10 joves acompanyats pel Rector de la Basílica, han visitat els Monestirs de Vallbona de les Monges, Poblet i Santes Creus, una experiència monàstica que ha arribat ben fons als participants, viure l'estil de St. Benet amb austeritat, silenci i pregaria, ha servit per a reflexionar al voltant de les coses importants que tenim. Pròximament article complet. Ací podeu veure algunes imatges del viatge.ÀLBUM RUTA DEL CÍSTER

Benedicció de l'Orgue de Cor


Aquest "V Diumenge de Quaresma", durant les Vespres Solemnes, s'ha inaugurat l'orgue de Cor, que a partir d'ara acompanyarà totes les celebracions, tal i com feia l'orgue positiu que l'Schola Cantorum havia cedit. Juan Bta. Díaz, de l'empresa Berenguer i Diaz S. L. (empresa que està construint el gran orgue de la Basílica), han donat un orgue menut, " per a acompanyar les celebracions, al cor gregorià i demés..." amb 212 tubs, serà l'encarregat d’harmonitzar d'ara en avant totes les celebracions.


Mireu les imatges de la Benedicció.COMENÇA LA SETMANA SANTA!!!

"D'ací uns dies la Setmana Santa ja haurà passat, que no sols passe... que moga els nostres cors, i canviem tot allò que ens fa tancar-nos en nosaltres mateix..." Mn. Jesús Corbí, al Pregó de Setmana Santa.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaja moguda de colp en el blog!
A veure si dosifiqueu els articles que no donem abasto! XDDD
Nou orgue, nou diaca, nova Setmana Santa...

FELICITATS, PABLO!!!!
Estem molt orgullosos de tu i sabem que al llarg del teu diaconat sempre ens duràs en el cor i ens recordaràs amb afecte.