dimecres, 21 d’octubre del 2009

Veniu amb mi!!!!






Açò es mou....

Així es, i tant que es mou... El nou curs ja ha començat, amb la celebració del passat dissabte, donarem inici a totes les activitats pastorals que desenvolupen tots els moviments parroquials.

Catequesi d’infància i Confirmació, Postcomunió, Moviment Juvenil, Càritas, Formació d'adults, Acció Catòlica, Vida Creixent, Adoració Nocturna... en fi, tota la gent de la Parròquia, s'ha posat en marxa per un mateix fi... oferiment del seu temps a la disposició de tots.

En particular, el Moviment Juvenil ha registrat més d'un centenar de xiquets/es inscrits en la primera activitat, encara queden dos dissabtes per a inscriure's... seran els pròxims dissabtes 24 d’Octubre i 7 de Novembre. Tots aquells que falteu... no dubteu en arrimar-vos aquest dissabte al Patronat i començar a gaudir de totes les activitats que el nou equip de Monitors estan preparant.


L’equip de monitors i pre-monitors del Moviment Juvenil, ha començat amb tota la força i ànim per a dur aquest curs endavant amb la màxima il·lusió i dedicació.

Aquest any s’ha proposat un nou grup dins del Moviment Juvenil, es tracta del Agrupament de Pares, que serà un òrgan assessor del Moviment, i col·laborarà en les activitats i propostes que es proposen.


Ànim i recordeu....


Veniu amb mi!!!


3 comentaris:

pepi ha dit...

Enguany he vist que hi ha molts xiquets, és una alegria, vos desitge els millor per a este nou curs.

Anònim ha dit...

Quina emoció vaig sentir en el curtmetretge de la Senyora Pepa!
Per què no el pengeu per ací? Seria una llàstima tan bona feina i que no la poguérem tornar a gaudir...

Artistes! que sou uns artistes! ;-P

Anònim ha dit...

JO TAMBÉ VULL VORE ACI PUJAT EL VIDEO DE LA SENYORA PEPA!