dilluns, 9 de novembre de 2009

MÉS... DE NOVEMBRE


Hem començat el mes de novembre amb les celebracions de la Solemnitat de Tots els Sants i la Commemoració de tots els Fidels Difunts, festes que entre altres coses, ens recorden que ja ens endinsem en el hivern, que fa ja un mes que començàrem amb les tasques parroquials, que en menys d’un mes ja estarem celebrant la novena de Guitarretes i moltes altres coses... Encara que el temps no acabe d’acompanyar del tot últimament...

Aquestos dies passats, la nostra Comunitat Parroquial de St. Jaume Apòstol, i en altres casos una representació d’ella, ha participat o participarà de diferents esdeveniments que creguem que no podem deixar passar.


Els dies 1 i 2, celebràrem les corresponents Vespres, Rosaris, Misses Solemnes i Responsos, amb el tradicional obriment de l’Antic Cementeri Parroquial.

A continuació, el dimarts 3, celebrarem la festa de St. Martí de Porres, amb un berenar i pel·lícula per a les “agranadores” i després celebrarem tots junts l’Eucaristia a la Basílica.

El dijous començà el Triduum a la Beata Josefa Naval, que acabà dissabte, (vespra de la celebració externa de la Festa). Celebrant l’onomàstica el divendres dia 6.

Aquest mateix divendres, una representació del Moviment Juvenil, acompanyats pel Vicari, acudiren a la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats, per recollir la Icona que va itinerant per totes les Parròquies on es celebren les Oracions de Joves amb l’Arquebisbe. Al finalitzar l’oració a la Basílica, pujaren a l’altar i recolliren de mans de D. Carlos Osoro la Icona que presidirà l’oració a la nostra Parròquia el pròxim divendres 13 de Novembre. Ací podeu veure el moment del recolliment de la Icona.
Així mateix, els joves de la Parròquia han gravat un curtmetratge sobre l’Obra i Vida de la Sra. Pepa per a mostrar-la als xiquets del Moviment Juvenil com a activitat formativa, “la intenció es que coneguen de forma mes visual i adaptada al mon de hui, qui era la Sra. Pepa, que feia, i per qui ho feia...” comentava un monitor. A continuació vos adjuntem el video.
Per últim, aquest diumenge, hem celebrat la festa externa de la Beata Josefa Naval. Milers de persones han participat dels actes de la Festivitat de la Beata Josefa, a les 17h es celebrà la Missa Solemne, harmonitzada per l’Schola Cantorum d’ Algemesí. A continuació va començar la processó pels carrers habituals i al voltant de les 20h la Imatge de la Sra. Pepa i tota la gent congregada ja estava de nou a la Basílica per cantar-li l’himne i tornar-la a la seua capelleta. Podeu accedir a l’àlbum per aquesta imatge.Vos esperem aquest divendres a les 22h a la Basílica per a
l’oració de joves amb l’Arquebisbe!!!!.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El video de la Senyora Pepa és aborronant. M'ha corprés la interpretació de tots els personatges (en especial el de la Sra Pepa), la música escollida, els plànols, els escenaris, les transicions i tots els petits detalls que són encertadíssims. Açò només pot sorgir i comunicar-se si es porta dins.
Joan i companyia, sou uns cracks!

pacodonderis ha dit...

CRACKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MONITOR ha dit...

Quan les coses es fan ben fetes es nota... però de vegades el factor "miracle" s'obra només els dijous, com deia el títol d'una pel·licula del desaparegut J.L. López Vázquez sino que el miracle pot ocórrer un dissabte de matí quan, després d'enregistrar plànols a l'ababalà surt un compactat com aquest que heu vist.

En que haja quedat una cosa digna ens conformem. Per als xiquets ha estat enriquidor vore la figura humana d'una beata que només coneixen per estampeta o per figura (esplèndida) de bronze. Així que nosaltres contents, els pares contents...i amb autorització eclesiàstica per estrenar-lo on ho ferem i a l'hora que ho ferem...
Ja us contarem com quedà el sopar homenatge de l'equip... Però des d'aci una menció especial a Ana Belén per la seua magistral interpretació plena de veritat.

Anònim ha dit...

http://www.diariocriticocv.com/noticias//not312836.html

DIARIO CRITICO anuncia l'oració del divendres a la seua web