dijous, 25 de juny del 2009

Felicitats pel nomenament, Emilio!



El fill d'Algemesí, Emilio Aliaga, ha estat nomenat nou Degà del Cabildo Catedralici. Llicenciat en Teología per la Universitat Pontificia Gregoriana y doctor en Teologia en l'especialitat de Liturgia per l'Ateneu Teològic San Anselmo de Roma. Va ser designat canònge de la Seu el 1995.
Va ser ordenat sacerdot el 1960 i, a continuació, nomenat vicari parroquial de l'Esglèsia de Sant Carlos Borromeo d'Ontinyent. Ha sigut, a més, rector de Sant Pasqual Bailón de València, de 1973 a 1995, així com titular de l'arxiprestat Madre Sacramento y delegat diocesà de Litúrgia.
La setmana passada va presidir la processó del 125 aniversari de l'Adoració Nocturna d'Algemesí. La seua parròquia prega a Déu perquè tinga per davant una llarga i fructificant tasca a la capital valenciana. Felicitats!



1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats Aliaga! Este home bo és una de les personalitats religioses més rellevants de la Diòcesi de València i un dels algemesinencs que més il·lusions i esforços té posats en la Canonització de la Beata Josefa Naval i Girbés que esperem siga nomenada ben aviat SANTA.

SORT, SALUT I ENCERT!