dimarts, 14 de juliol del 2009

PRIMERA JORNADA A NAVALÓN

PRIMERA JORNADA A NAVALÓN::::::::...
Crònica per als pares i mares dels acampats

Les xiquetes i els xiquets de la parròquia de Sant Jaume d'Algemesí arribaren ahir a hora d'esmorzar al poble de Navalón. Després d'estirar les cames després del viatge, esmorzaren tots plegats, majors i menuts, i van compartir unes activitats a l'aire lliure per a retrobar-se amb l'entorn i per a conèixer-lo aquells qui pugen per primera vegada.

Han arribat tots bé... i ben suats, perquè ahir va ser un dia ben calorós, només cal vore la previsió meteorològica per comprobar que la jornada del dilluns va ser intensa i les temperatures van ser elevades. Per això els monitors van decidir estrenar la piscina abans del previst i tots els xiquets es van fer a l'aigua capbussant-se sense persar-s'ho dos voltes. La jornada de piscina refrescant es va allargar més del previst i així agafaren forces per a l'activitat de la vesprada, per al berenar, i per a anar a la dutxa i canviar-se de muda.

Soparen tots al campament després de l'oració de la vesprada que va coincidir en el moment en que comença a caure el sol entre les muntanyes de la Serra d'Enguera, paratge en el que es troba edificat l'alberg Mare de Déu de la Salut d'Algemesí, a Navalón. Una localitat que estos dies veu multiplicada la seua població quasi en un 200 o 300% amb el nostre campament i els campaments que hi ha més amunt .

Ahir van conèixer a LA PELITRUMPELI, que és la colla de personatges amb la que viuran l'aventura dels 12 dies de campament. També coneixen ja a Saule, un personatge que ha amenaçat en fer-los la guitza però tot apunta a que sofrirà algún canvi tot açò i la història farà un gir radical que els acampats no esperen... Moltes aventures en 24 hores de campament on els vostres fills/filles gaudiran de la natura, de les instal·lacions, de la convivència entre ells, de les coneixences del monitors i de l'oració matutina i vespertina.

HAN AGAFAT TOTS AMB MOLTES GANES EL LLIT ESTA PRIMERA JORNADA.

Més informació ben aviat, mentre esperem ja les primeres fotos que prometem pujar-les només ens arriben, calentetes encara, des de Navalón junt a més noticies. Salut!