dilluns, 9 de febrer del 2009

PARAULES MÚSICA I CANT



Amb motiu de les celebracions al voltant de l'Any de St. Pau, el pròxim diumenge dia 22 de febrer a les 8 de la vesprada la Basílica Menor de Sant Jaume acull un espectacle que comprendrà les actuacions de cantants, músics i recitadors. Sota el nom "Paraules, Música i Cant" hi ha un muntatge que es farà gràcies a les aportacions que a títol individual farà cadascún dels membres que intervindran. Música en directe, cant líric i un recital de textos plenaran de contengit una vesprada de diumenge.
"EL MILLOR CAMÍ" és el lema que ha adoptat la Parròquia de Sant Jaume per al curs 2008-09 i serà el títol d'este acte que amb il·lusió està assajant-se per a delectar a tots els assistents. Una vesprada de diumenge que pot completar-se amb la Missa de les 7 de la vesprada i quedant-se tot seguit a gaudir d'esta manifestació cultural de l'Any de Sant Pau.
Anoteu-vos al calendari esta data. Vos esperem. Esteu tots convidats.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

en l'Aleluya fica que és el dia 25

Anònim ha dit...

Felicitar a tots els responsables de l'encontre del dissabte. Vaig estar en la celebració i em va emocionar veure junts tants joves i xiquets dels moviments cristians del poble. Els meus xiquets es van divertir molt en les activitats.
Espere que es repetisca molts anys.