dilluns, 16 de febrer de 2009

I TROBADA DE MOVIMENTS JUVENILS CRISTIANS D'ALGEMESÍUN ÈXIT 
ROTUND 
PER ALS 
MOVIMENTS JUVENILS
 
CRISTIANS D'ALGEMESI
EN  LA  1ª
TROBADA
14 /02/09 


Aquest cap de Setmana ple d'activitats per als mes menuts de la ciutat d'Algemesí, ha estat un èxit de participació i entusiasme tant per als mateixos xiquets, com per als monitors i organitzadors.

La participació ha sigut explosiva, més de 300 xiquets de 5 a 17 anys, vinguts dels Moviments Juvenils Scouts Azahar, Scouts Calassanç, Maux, Hinnení, GVX i Moviment Juvenil St. Jaume han sigut els protagonistes del dissabte 14 de Febrer a la ciutat d'Algemesí.

Els xiquets van ser agrupats per edats i se'ls va distingir amb gorres de colors, cada cicle va participar de les activitats que els monitors dels 6 moviments havien preparat exclusivament per a ells. Els més menuts feren un Ralli per els voltants de la Plaça Major on havien d'aconseguir unes pistes. Als majors se'ls havia preparat un Trivial al Parc Salvador Castell.

Tots junts a les 2 del migdía ens agruparem a la Plaça Major de nou, i per si algú no s'havia assabentat que els xiquets del poble estaven de festa, participaren en una GLOBOTÀ... més d'un home que passava pel carrer comentaba si habia vingut Caballer el pirotècnic... que això feia molt de soroll... I es que... hi habia un motiu ben gran... i per si no se'ls escoltaba...!!

D'ací, després de la globotà es traslladaren fins el Col.legi dels Maristes per dinar tots junts, jugar i també tindre temps de xarrar un ratet i conèixer-se.

Al voltant de les 17'15h després d'haber descansat un poc... es tornaren a desplaçar.. esta volta fins a la Basílica per a participar tots junts de la Celebració de l'Eucaristía.

"Emoció... molta emoció" es el que comentava més d'un durant la celebració "de veure tants xiquets i monitors junts" Participació extraordinària per part de tots els agrupaments, cants, palmes, i noves i bones amistats entre els xiquets i monitors dels diferents moviments han sigut el fruit de la "I TROBADA DE MOVIMENTS JUVENILS CRISTIANS D'ALGEMESÍ"

Ha sigut la I TROBADA .... esperem el pròxim any poder continuar  TROBANT-NOS!!
Si algú dispossa d'imatges i vol publicar-les... jovesstjaume@gmail.com


Moment de l'acollida
Presentació dels Moviments Juvenils per part dels Caps dels Agrupaments


Grup de Xiquets del 1º Cicle (fins a 4º de Primaria)Grup de Xiquets de 2º Cicle (5é i 6é)Grup de Xiquets de 3º Cicle (1r i 2n d'Eso)Grup de Joves de 4º Cicle (3r, 4t d'Eso i 1r de Batxiller)
Moment de l'Eucaristía


Dispossem d'un video de la Jornada

1 comentari:

ADMINISTRADOR ha dit...

video de la Trobada de Moviments Juvenils d´Algemesí.