dimecres, 7 de febrer del 2018

I TU, DONES LA MÀ COM HO FA JESÚS?


Tot i el mal i el sofriment que ens trobem a la nostra vida, no cal perdre l’esperança. A l’evangeli, Jesús apareix com aquell qui dóna la mà per curar i salvar tothom. Jesús cura, allibera i dóna esperança des de la nostra fe. Ens convida cada dia a agafar la seua mà per ajudar-nos a reprendre un nou camí, reprendre la vida amb un nou impuls. Tot i que el nostre propi egoisme ens impedeix donar-nos als altres, deixem entrar Jesús a la nostra casa i curar-nos per convertir la nostra en una vida al servei dels demés.
Per aquesta curació estem cridats a dur al llum de la paraula de Déu i la força de la gràcia als altres, als que sofreixen i als que els assisteixen, fent eixe servei material o espiritual amb humanitat, amb entrega generosa, amb amor evangèlic i amb tendresa.
Per a aquesta setmana portem alguns avisos que segur et seran d’interès:
  •  El dijous 8 de febrer, a les 20:15h i al Patronat, tindrà lloc la reunió per a mares i pares dels joves de tots els cursos de Confirmació. Una cita ben important per a tots ells en este moment.
  • El divendres 9 de febrer, a les 20:15h, interessant xerrada al Patronat en el context de la campanya de Mans Unides que es durà a terme el proper cap de setmana.

En aquest sentit, remarquem que el projecte d’aquest any de Mans Unides porta per lema “Comparteix el què t’importa”, dintre del trienni “Planta-li cara a la fam”. Un projecte que té com a objectiu disminuir la fam al món i reforçar el dret a l’alimentació de les persones més pobres i vulnerables. Tot i que la nostra parròquia es compromet anualment amb el projecte del Menjador de Lima al Perú (aquest any hem aconseguit recaptar l’equivalent a 175 beques de menjador), ens sumem també (junt a les altres parròquies algemesinenques) a col·laborar en un programa educatiu i de rehabilitació de xiquets del carrer a la ciutat d’Allahabad, a l’Índia. per això vos convidem a ser generosos amb aquells que menys tenen, tot aportant allò que bonament puguem al projecte, tant a la col·lecta com als altres actes del cap de setmana de Mans Unides que s’organitzen al poble.
Aquesta setmana passada hem celebrat la Festivitat de la Presentació de Jesús en el Temple, la tradicional Candelària, on centenars de fidels, molts d’ells xiquets han participat d’aquesta celebració amb tant de sentiment per als ancians així com per als xiquets. En aquest dia es va fer gran referència a les mares, elles que sempre acompanyen els fills igual com va fer Maria, portant el seu fill al Temple per a la purificació.

També hem celebrat la festa de St. Blai amb la tradicional benedicció dels pans i els rotllos, són celebracions que alberguen a moltes persones que potser fa temps no s’han apropat per les Parròquies. Preguem per a que havent participat d’aquestes celebracions populars puguen viure la necessitat d’anar a l’encontre de Jesús més asiduament.
Per concloure, vos deixem imatges de la Convivència de Quaresma que els joves del Moviment Juvenil de Sant Jaume han dut endavant el passat cap de setmana a Navalón.



Sense més, vos desitgem una bona setmana i vos convidem a allargar-li la mà a Jesús, per viure la vida plena de la nostra fe en comunitat.