dilluns, 8 de maig del 2017

UN REGAL PER AL NOSTRE ESPERIT



A l’Evangeli d’aquesta setmana Jesús ens fa un regal per al nostre esperit. Ell es presenta com la porta per entrar i tenir vida en plenitud. Jesús és el bon Pastor que coneix cadascuna de les ovelles i les crida pel seu nom. Les ovelles escolten la seua veu i el segueixen perquè és una veu que duu veritat, sinceritat i confiança. No és la veu d’un estrany, d’un lladre que entra a furtar les ovelles i traure partit d’elles. És una relació fonamentada en l’estima, la tendresa, el coneixement mutu i la promesa del do de la vida. 

Mitjançant el Baptisme tenim accés a l’entrada en Crist. Baptisme que es renova cada diumenge i ens vincula i configura a Crist. Per aquest motiu, la nostra vida ha de ser un reflex de Crist, tal i com ens diu sant Pere a la lectura. De segur la força de la Confirmació i l’aliment de l’Eucaristia ens donaran les forces necessàries per actuar dia a dia seguint Crist.


Encetem el mes de maig amb els Rosaris a la Mare de Déu mitja hora abans de la Missa vespertina.  Uns moments especials per dedicar-los a la Bona Mare i recordar la seua entrega i exemple d’estima.



Com bé sabem, en temps de Pasqua comencen les Primeres Comunions, aquestes són una gran festa i cal que els donem tota la importància que es mereixen. És l'inici d'una nova vida de relació, més intensa amb Déu. És per això, que els infants tindran una preparació especial al llarg d’aquestes setmanes i cal acompanyar-los en aquest procés. La reunió preparatòria per als pares del 1r torn de comunions serà el dimarts 9 a les 20.15 h a la Basílica i les confessions seran el dimecres 10 també a les 20.15h. Cada dilluns els xiquets i xiquetes es prepararan amb els assajos dels cants que es faran durant aquests dies tan especials i el dissabte dia 13 a les 10.00h es realitzarà l’assaig general. Aquest diumenge 14 tindrem el primer torn de comunions a les 12.00h on, com a comunitat, tots estem convidats a acompanyar als infants en aquest moment tan important de la seua vida cristiana.



D’altra banda, el dimarts 9 a les 20.15h a la casa Abadia hi haurà una reunió de preparació per als pares i padrins dels menuts que es bategen el proper diumenge 14 de maig. 


Referent a les activitats del Moviment Juvenil, cal recordar als pares i mares de Segon Cicle que hi ha una eixida el proper dissabte 13 a Xàtiva. Ens reunirem a les 9:30h en l’estació de tren d’Algemesí i caldrà dur 5€. Aquells que encara no s’heu inscrit podeu fer-ho a coordipatro@gmail.com .

Finalment, cal fer un reconeixement especial a la gent de la parròquia arran de l’almoina realitzada a l’Oficina Parroquial o en www.donoamiiglesia.com . Ara per ara, la quantitat donada és de 6.420 €. Moltes gràcies per haver col·laborat i sols recordar que encara es pot continuar aportat qualsevol dia de l’any!


Jesús Ressuscitat està al nostre costat com a bon pastor, escoltem la seua veu. Bona setmana!