dilluns, 29 de maig del 2017

CAMINEM CAP A LA PLENITUD DE LA PASQUA

La Pasqua ja arriba a la seua plenitud amb la festa de l’Ascensió del Senyor i la vinguda de l’Esperit Sant en Pentecosta. Jesús glorificat és la raó  de la nostra esperança. Som afortunats ja que la nostra vida no és un camí cap al no res, sinó un camí de vida ja que on Ell ha arribat és on esperem arribar nosaltres. En aquest camí, no estarem sols, l’Esperit de Jesús ens acompanyarà i guiarà fins a la seua plenitud. És per això, que el gran regal de la Pasqua és el do de l’Esperit Sant.

Aquest cap de setmana, hem finalitzat els torns de comunions dels xiquets i xiquetes de la nostra Parròquia. Han donat un pas ben important i que els enceta una vida intensa de contacte amb el Senyor. Invitem a continuar amb eixe camí amb Jesús!


Aquesta setmana, a partir de hui dilluns, mitja hora abans de la missa vespertina hi haurà vespres, preparant així la solemnitat de Pentecosta.

Dimecres 31 de 18 a 19h, tindrem Exposició i Adoració del Santíssim per als grups de Vida Creixent, repartidors de l’Aleluya, agranadores i per a tots els devots que vulguen assistir.


Divendres 2 de juny a les 19h, comença la novena de Sant Onofre en l’ermita amb una pregària i el posterior trasllat de la imatge del Sant fins a la Parròquia de Maria Auxiliadora. A partir d’eixe dia, a les 19h hi haurà novena i missa tots els dies.

Ens prepararem per a rebre l’Esperit, en la Vigília de Pentecosta, pregària que tindrem per a totes les parròquies, divendres 2 de juny a les 22h en la Parròquia. Després, cada parròquia celebrarà aquesta vinguda de l’Esperit Sant amb el Sagrament de la Confirmació.


Dissabte 3 de juny, celebrarem la Festa de la Parròquia, amb la que donarem per finalitzades les activitats d’enguany. És per això, que tots ens trobarem en la Celebració a les 19:30h en la que donarem gràcies per aquest curs. En acabar, hi haurà sopar de sobaquet a la Porta del Aire. A fi de previndre l’assistència, cal adquirir uns tiquets per valor de 3€ en l’oficina de la Parròquia.

Pel que fa al Moviment juvenil, cal recordar que dissabte, començarem l’activitat a les 17h (no a les 16h com és habitual). Farem una activitat tots junts, berenarem i anirem a la Celebració junt a la resta de la parròquia. Si algun xiquet o pare no ha adquirit el tiquet, pot reservar-lo per correu a: coordipatro@gmail.com i recollir-lo dissabte!

En la nostra Parròquia, un bon grup de joves i adults rebran el Sagrament de la Confirmació diumenge a les 19h. Aquest cap de setmana, els confirmands han estat preparant-se per a tal fi fent una convivència dissabte a la casa de la Sra. Pepa. Va ser un dia de reflexió, oració i penitència, alhora que de convivència i de preparació de forma conjunta per al pas que donaran diumenge rebent el do de l’Espetit Sant.

Seguint les indicacions del Papa, enguany també farem les 24h per al Senyor els dies 9 i 10 de juny. Començarem el dia 9 a les 22h amb una pregària i Exposició del Santíssim a la Capella de la Troballa. Seguiran els torns d’oració fins Laudes, que seran a les 9h del dia 10 i les vespres a les 18h. En acabar, es farà la reserva del Santíssim. Aquells interessats en cobrir torns d’adoració tant de forma individual com en grup, ho poden fer comunicant-ho a la sagristia de cada parròquia.



Per últim, informar que s’ha llançat de nou el viatge a Taizé per a aquest estiu. Enguany ens en anirem del 5 fins al 14 d’agost. Una experiència única en la que els joves d’entre 18 i 35 anys poden disfrutar! Pregària, convivència, refexió, amistats,... Tota la informació la tens disponible en la pàgina web (inserir link: http://www.parroquiasantjaume.com/taize). Qualsevol dubte o pregunta, pots contactar amb nosaltres a través del correu: taizesantjaume@gmail.com

Esperem que l’Esperit Sant vinga a nosaltres. Preguem per a que així siga!