dilluns, 7 de novembre del 2016

Protegiu-nos des del cel, gloriosa Pepa Naval

Hem tancat el cap de setmana celebrant la festivitat de la Sra. Pepa. Cal que filla del poble, siga un exemple per a tots nosaltres per les seues obres de misericòrdia, caritat i l’apostolat que va fer i que va ser fruit de la seua estima cap a Jesucrist, la pregària i l’Eucaristia. Un nombrós grup de gent, tant del poble com forasters, celebràrem aquesta festivitat amb la Missa i la posterior processó. Durant tot el dia i donada la importància d’aqueta festivitat, la Colla de Campaners d’Algemesí tocaren a mà les campanes per acompanyar aquesta festa. 


Pel que fa a les activitats parroquials d’aquesta setmana, trobem en primer lloc els cursos formatius que es realitzaran enguany a l’Institut de Ciències Religioses. Es realitzaran dos breus cursos durant el primer i segon trimestre. El primer d’ells, començarà dimarts 15 i portarà com a temàtica “Com ha viscut la humanitat el seu ser religiós?”. Les inscripcions es podran formalitzar a la casa Abadia dijous dia 10 de 19 a 20h. 


Recordar a pares i padrins que aquest diumenge dia 13 van a batejar als seus fills o filles, que tindran el dimarts 8 a les 20:15h a la Casa Abadia una reunió per tal de preparar el baptisme.

En Vida Creixent, es realitzarà una xerrada al Patronat el dimecres 16 de novembre a les 16:30h per tractar el paper dels animadors al grup.

A més, els propers dies 16 i 17 de novembre de 10 a 11h es realitzaran inscripcions per al matrimoni. Concretament el dia 16 es podran inscriure aquells qui vulguen casar-se entre gener i juny inclosos i el 17 de novembre, la resta de l’any.

Un fet important i pròxim és la celebració de la Cloenda de l’Any de Misericòrdia. A Roma es tancarà diumenge 20 coincidint amb la festa de Crist Rei. A Algemesí, ho celebrarem divendres 18 en una celebració de la paraula a les 19:30h a la parròquia, serà una celebració comuna per a totes les parròquies.


Per últim, informar-vos que aquest cap de setmana tindrem una col·lecta especial de Càritas per tal de recollir diners per a Haití. País devastat després del pas d’un huracà que ha deixat a milers de persones sense llar i recursos. Siguem generosos i contribuïm!!