dilluns, 21 de novembre del 2016

JESUCRIST, REI DE TOT EL MÓN



El passat diumenge 20 de novembre, amb la solemnitat de Crist Rei coronàrem l’any litúrgic, tenint ben present la figura de Crist com a centre de la història de la humanitat i, també  la història de tot home. Ell ens duu un regnat de pau, justícia, vida i perdó que hem de començar a fer realitat entre nosaltres. 
Així mateix, divendres passat culminàrem l’Any de la Misericòrdia amb una celebració de la Paraula. En aquest acte es va beneir i adorar la imatge d’un Crist crucificat que acollírem en l’Altar Major de la Basílica. És el signe per excel·lència del Pare misericordiós, que en Crist ens “rescata i ens acull”. Per aquest motiu, tot i que l’any acaba, no hem d’oblidar que la misericòrdia ha de fer-se present en les nostres vides. Una bona manera de col·laborar és participar en la campanya de donatius per sufragar les despeses del Crist i, simultàniament col·laborar amb un centre d’acollida de refugiats.
En quant als esdeveniments d’aquesta setmana, recordar que el proper dimarts 22 a les 16.30h. hi haurà un recés a la parròquia de Sant Pius X per a tot aquell qui estiga interessat.
D’altra banda, hi haurà una reunió per a pares dels joves de tots els cursos de Confirmació el dimecres 23 a les 20.15 h. a l’Aula Magna del Patronat.
A més, el dissabte dia 26 també hi haurà Vigília d’Adoració Nocturna a continuació de la Missa Vespertina.

Cal recordar que el dissabte passat els xiquets del Moviment Juvenil, van rebre la circular per a l’activitat de Guitarretes del dissabte 3 de desembre. Com cada any, els més menuts de la parròquia es queden a dormir al Patronat per a poder acudir a missa Guitarretes el diumenge. Les inscripcions per aquesta l’activitat seran el dissabte 26 a les 16 h.  a l’Aula Magna (Patronat). Si no teniu la circular, la podeu trobar al següent enllaç.

Abans de finalitzar cal donar gràcies a Déu pels 10 anys de presència a la nostra parròquia del nostre rector D. Jesús Corbí Vidagañ. Un temps en el qual ha estat guiant la comunitat i sembrant llavors que han fet créixer la fe de tota la feligresia. A més a més, esperem que l’Esperit Sant li done les forces necessàries per poder dur al capdavant la tasca a la Vicaria III corresponent a la zona metropolitana de València des de Godella fins a Picassent.

Que tingueu una bona setmana!