dilluns, 26 d’octubre del 2015

El curs ja ha començat!!



Encetem la setmana amb la primera oració a l’estil de Taizé que celebràrem ahir diumenge a la Basílica per a anar preparant-nos per a l’Encontre Europeu de Joves d’aquest pròxim Nadal. D’ara endavant cada mes en celebrarem una; a més, ja s’ha anunciat que tots aquells interessats en participar de l’Encontre encara poden ajudar amb tots els preparatius i les feines que recauen sobre la nostra parròquia. Qualsevol ajuda és benvinguda i per participar tan sols cal ficar-se en contacte amb els responsables dels grups (penjats a la Porta de l’Aire) o amb el rector, per a més informació i resolució de dubtes podeu enviar un correu a taizesantjaume@gmail.com o contactar al telèfon 639 555 037. Si voleu acollir algun jove, també podeu passar a recollir els follets a la sagristia.



Fa poc de temps arribà a nosaltres la notícia que, malauradament, la Província i el Consell provincial de la Congregació de Germanes de la Caritat de Santa Anna, han decidit que les germanes deixen d’atendre la residència Sant Vicent Ferrer del nostre poble i que l’abandonaran entre la festa de la Puríssima i Nadal. Acceptem aquesta decisió encara que no la compartim, ja que des de 1895 les germanes han estat oferint educació i cures als pobres baix el principi de la caritat i per això, volem agrair a la Congregació i a les germanes l’afecte i la servitud cap als altres.

Com ja anunciàvem la setmana passada, comencem el curs i les activitats pastorals ja es posen en marxa. Aquest dilluns 26 d’octubre a les 18 hores s’inicia la Catequesi per als xiquets i xiquetes que comencen la seua formació en Primer. El proper dimarts 27 a les 16:30 hores tindrà lloc a Sant Pius X el recés de l’Acció Catòlica i Vida Creixent i el dijous 29 s’iniciarà a les 20:15 hores en la casa Abadia la formació d’adults. 

Aquesta setmana torna a les 18 hores la missa dels dissabtes dels xiquets, joves i famílies. Com ja s’anuncià, aquesta missa l’oferirà la Parròquia, el Moviment Juvenil Sant Jaume i els pares, xiquets i monitors per Rosana Santiago, monitora molt estimada del moviment que recentment ha faltat i per la qual preguem pel descans etern. 

Cal recordar que els xiquets i xiquetes que volen vindre a gaudir cada dissabte de les activitats del Moviment Juvenil Sant Jaume, encara poden inscriure’s aquest dissabte a les 16 hores al patronat. També segueixen obertes les inscripcions per als xiquets i xiquetes que vulguen apuntar-se a la catequesi, aquesta serà en l’horari dels distints grups.

Definitivament el curs ha començat i amb totes les piles carregades... bona setmana a tots i totes!