dilluns, 9 de febrer del 2015

Esborrem la pobresa en el món!

Iniciem una nova setmana amb la campanya contra la fam organitzada per “Mans Unides”, on se’ns convida a esborrar la fam en tots els indrets del món. Acabar amb ella és una causa que ens compromet a tots, tant creients com no creients. És durant aquesta setmana quan, més que mai, hem de tenir un gest solidari i fratern, aportar el nostre granet d’arena per acabar amb aquest problema. Hem de proposar-nos portar una vida més austera i amb un estil de vida més solidari, deixant de banda aquelles despeses més supèrflues a fi de prendre consciència que la fam es pot eradicar.



Des de la nostra Parròquia, s’ han organitzat una exposició al Museu de la Festa: “Històries d’autèntics Superherois” amb l’objectiu de sensibilitzar a tots front a la problemàtica de la pobresa i fam al món. Estarà exposada de l’11 al 28 de febrer, de segur que resulta molt interessant!

Tal com es va anunciar el dia de la Candelària, s’ha encetat una nova iniciativa al nostre poble, l’Escola de Iaios. Aquesta té l’objectiu de donar formació a les persones majors que cuiden als seus néts o altres xiquets. És un servei gratuït que ofereix la Delegació de Majors i que per a apuntar-se, cal inscriure’s a la sagristia o oficina de qualsevol Parròquia del poble.

Aquest dimarts a les 16:30 hores, tindrà lloc la reunió ordinària d’Acció Catòlica al Patronat. És important l’assistència per tal de cuidar la formació cristiana aprofitant les activitats que ofereix la Parròquia. Poden assistir tots aquells qui tinguen aquesta inquietud.
Tots els pares i padrins que han d’acompanyar als xiquets i xiquetes que seran batejats el proper diumenge dia 15 de febrer, tenen la reunió de preparació aquest dimecres a les 20:15 hores en la Casa Abadía. L’assistència és necessària.

Així mateix, el proper cap de setmana es realitzarà el recés de matrimonis dels grups ENS, “Equipos de Nuestra Señora”. Serà a la Barraca d’Aigües Vives i esperem que siga un cap de setmana ben profitós i gratificant.

Per últim, recordem als pares i mares dels xiquets del Moviment Juvenil Sant Jaume que, aquest dissabte hauran de portar emplenada l’autorització d’assistència al EMIJA, que es realitzarà el proper 21 de febrer. Tots aquells qui no tinguen la circular, poden descarregar-la ací


Que tingueu bona setmana i siguem sensibles durant aquestos dies amb la problemàtica de la pobresa i la fam al món!