dilluns, 13 de gener del 2014

Tornem del Nadal, amb la festa del Baptisme del Senyor!

Ja hem tornat a la normalitat a la nostra parròquia, i tots els grups ja han reprès les seues activitats habituals, després de la celebració de l’Epifania el passat dilluns! I ho hem fet celebrant l’última gran festa del Nadal aquest cap de setmana: la festa del Baptisme del Senyor, per mitjà de Joan Baptista al Jordà.
Recordant que, com Jesús féu fa molt de temps, tots hem estat batejats i formem part d’aquesta gran família de l’església, hem celebrat aquesta festa que, per als xiquets i xiquets de 3r curs de catequesi de Comunió, suposa el primer pas important cap a aquest sagrament que ben prompte rebran. Per això, han participat de la missa dominical acompanyats pels pares, mares i catequistes, celebrant el dia en que entraren a formar part de la comunitat dels membres de Crist.

I, com a membres d’aquesta gran comunitat cristiana, comencem la setmana pròxima amb la intenció de pregar per la unitat de tots els qui la formem. Per aquest motiu, podrem participar de l’Octavari d’oració per la Unitat dels Cristians, a partir del dissabte pròxim dia 18, fins al 25, a l’hora de Vespres a la parròquia.

Amb aquesta mateixa intenció, el diumenge 19 a les 20h celebrarem al temple una oració a l’estil de Taizé, com ja férem abans de Nadal. Vos convidem també a assistir per unir-nos en la pregària a totes les comunitats cristianes que, en aquestos dies, preguen al Senyor per a que tot allò que ens uneix, la nostra fe en Crist, siga més forta que les diferències socials i culturals que ens separen.

No deixem passar l’ocasió de convertir-nos, de deixar-nos netejar per aquesta aigua del Jordà i de ser nosaltres també aquesta “veu que clama en el desert”!

Per últim, el mateix diumenge 19, a les 13h a la porta de la Basílica, es farà la tradicional benedicció dels animals, per la festivitat de Sant Antoni Abat, com és habitual en aquestes dates.



Esperem veure-vos a tots i a totes en les diferents celebracions parroquials i a les diferents activitats dels grups que formem la nostra parròquia!