dimarts, 7 de gener del 2014

Reprenem la crònica Parroquial!



Han passat les festes de Nadal i cal posar-se en marxa i continuar amb les noticies Parroquials, però abans, farem un breu repàs de tot allò que hem viscut durant aquestes dates a la nostra comunitat Parroquial. Han sigut uns dies molt especials en els que hem celebrat la vinguda del Messies amb la seua nativitat amb les celebracions de la missa del gall, la celebració de la família i l’epifania del Senyor. 

Tal com va iniciar, Sant Francesc d’Asís i per tal de manifestar la fe i alegria per la vinguda de Jesús, es va muntar a l’altar de la nostra Basílica un gran Betlem que esperem que us haja agradat!


També, un grup de joves de la Parròquia va viatjar fins a Estrasburg, on va tindre lloc el encontre europeu de Taizé. Van realitzar tallers i oracions junt a multitud de joves de altres nacionalitats per "buscar la comunió visible de tots els que estimen Crist", tan com els proposava el pare Alois, prior de la comunitat de Taizé.

El grup de joves a Estrasburg amb la Catedral de Notre Dame al fons.

En quant a aquesta setmana que encetem us recordem que comencen de nou totes les activitats dels grups de la Parròquia
A més, aquest dimecres a les 20:15h tindrà lloc la Reunió de Preparació per al Baptisme per als pares i padrins dels xiquets que seran batejats el pròxim diumenge. També, a partir del dijous dia 9, començarà la novena a San Antoni Abat. I el diumenge a les 12h es farà la renovació de les promeses del Baptisme d’aquells xiquets que aquest any rebran el sagrament de la comunió.

Esperem que aquest després de aquest Nadal, les llums de l’estrella de la fe guie les nostres vides. Que Jesús arribe a tots aquells que més el necessiten i que ningú se senta fora del seu amor i misericòrdia.