dimecres, 4 de desembre del 2013

Amb les guitarres...



Comencem una nova setmana i com sempre, amb la informació i els actes parroquials!
Aquest diumenge hem iniciat el temps d’Advent, temps d’espera i esperança que suposa la preparació per a rebre el nostre Senyor (ja sols ens queden tres setmanes!), però també temps de goig, perquè ens acosta a l’inici de la Redempció. 

A més a més el cor de Gregorià inicià el Cicle de música a la Basílica del temps d’Advent i Nadal amb un concert que recollia diverses variacions sobre el Glòria.

Per al nostre poble és tradició iniciar el camí de l’Advent amb la novena de Guitarretes dedicada a la Mare de Deu de la Salut, la qual cosa suposa preparar-nos també per a la festa de la Immaculada. Així doncs, convidem a tots a participar fins el dia 8 en la Missa de Guitarretes que es celebra tots els matins a les 6:30h, així com també en la Visita i acte propi del novenari que es produeix cada vesprada a les 19:00 hores.

Els xiquets del Moviment Juvenil de la parròquia no fallaren a l’esdeveniment del diumenge, ja que realitzaren al patronat una convivència repleta d’activitats i es quedaren allí a dormir per a anar tots junts, acompanyats dels monitors i monitores a la Missa de Guitarretes i, compartir un got de xocolate una vegada finalitzada.


Cal destacar al grup de joves, xiquets i xiquetes que assisteixen tots els matins a la Missa, grup que ha anat augmentant i ha de continuar en augment. Però també cal destacar al grup de campaners que cada matí voltegen les campanes per a avisar-nos de la celebració.

Durant els pròxims dies podeu col·laborar amb el grup Albotaina Teatre que ofereix aquest divendres 6 de desembre a les 19:00 hores al Teatre Municipal d’Algemesí una representació còmica anomenada “El pare de la criatura” on els beneficis es destinaran a Càritas Interparroquial. Animem a tots a assistir ja que de segur ho passareu d’allò més bé i a més a més ajudarieu els més necessitats.
Per últim, cal recordar als xiquets del Moviment Juvenil Sant Jaume que aquest dissabte no hi ha activitat al patronat però ens vegem el divendres 13 de desembre amb totes les ganes de passar-ho d’allò més bé en el Campament de Nadal. Recordeu que les inscripcions seran dimecres 4 i dijous 5 de 19:00 a 20:30 a l’Aula Magna.
 
Esperem que participeu dels actes d’aquesta setmana i que la vostra preparació del Nadal no oblide el vertader significat d’aquesta festa.