diumenge, 8 de desembre del 2013

2ª Setmana d'Advent.


Tornem una setmana més amb l’informació parroquial!


Després d’una setmana, marcada per la Novena en honor a la Mare de Déu, més coneguda com “Novena de Guitarretes”, i amb la son acumulada d’aquestos dies tornem ja a la vida normal de la parròquia.


Aquest segon diumenge d’Advent, hem celebrat la solemnitat de la Concepció Immaculada de la Mare de Déu, una de les tres grans festes que l’Església dedica al misteri de Maria en l’obra de la salvació de la humanitat.


De vesprada es celebrà el cant de la Sabatina com a preludi de l’exercici final de la Novena junt amb la Missa vespertina que finalitza amb el trasllat de la imatge de la Mare de Déu al seu cambril.


En aquest temps d’Advent hem de ser com la Mare de Déu, que va preparar, esperar i viure la vinguda del Senyor.


I fixant-nos ja en aquesta setmana que encetem, destaquem ...

Des d’aquest diumenge hem encetat la tradicional campanya del Menjador de Lima, un projecte destinat als xiquets més desfavorits de Perú.



Durant aquest temps d’Advent continuem amb els cicles de“MÚSICA A LA BASÍLICA”, que tindrà lloc tots els diumenges a les 20 hores després de la missa vespertina.


Pel que fa al Moviment Juvenil hem de recordar als pares que aquest dilluns dia 9 a les 20:30h, en l’Aula Magna del Patronat es celebrarà la reunió per als pares dels xiquets que el proper cap de setmana celebren el “Campament de Nadal” que tindrà lloc a Navalón. L’eixida està prevista el divendres 13 a les 18:30h des del Col·legi dels Maristes, i la tornada per al diumenge 15 cap a les 19:00 al mateix col·legi.


Altres recordatoris:

Recordar als pares de Primer, Segon i Tercer de Catequesi d’Infància, que aquest dimecres a les 20:15h a la Basílica, es farà la reunió. Cal remarcar que és molt important l’assistència.


Des d’Acció Catòlica es convoca a tot aquell que estiga interessat a acudir el dimarts 10, a les 16:30h, a la reunió ordinària que tindrà lloc al Patronat.


Per últim que el nostre paisa i Degà de la Catedral, D. Emilio Aliaga Girbés, presenta el proper dijous dia 12, a les 20:15, en l’Aula Magna del Patronat, el llibre que ha escrit sobre l’Apocalipsi.





Esperem que passeu una bona setmana i aprofitem aquest temps d’Advent per preparar com cal l’arribada del Nadal.

1 comentari:

Anònim ha dit...

des del respecte a les tradicions populars, m'agradaria suggerir que es procurara compaginar les activitats de la parròquia amb la vida quotidiana del barri. L'inténs volteig de campanes de 6 a 6'30 h del matí durant la novena sembla excessiu i innecessari per a la completa vivència de l'acte religiós, i és sense dubte força molest per al veïns que no hi participem. La convivència respectuosa deu ser una virtut cristiana. Hi han de segur maneres de gaudir cadascú de les seues creences sense implicar necessàriament al pròxim.