dijous, 6 de maig del 2010

Mes de maig, mes de Primeres Comunions

La Basílica Parroquial de Sant Jaume vol felicitar tots els xiquets i xiquetes que al llarg d'este mes de maig van a rebre o han rebut ja la seua Primera Comunió després de tres anys de preparació a la Catequesi.
El mes de maig també és el mes dedicat a Maria i per això la Mare de Déu de la Salut precideix l'altar major i tots els xiquets acabaran esta celebració tan entranyable entontant el Virolai dedicat a la Patrona de la ciutat.
Rector, vicaris, religiosos, catequistes, monitors i monitores, volen fer extensible esta felicitació a tots els pares i mares. Aprofitem per informar-vos que els dissabte continuem al Patronat fins que festegem el Fi de Curs amb una jornada de Paelles Familiars.
Des del passat any, els propis monitors de la parròquia fan fotos a les celebracions perquè les pugueu agafar lliurement i tindre-les al vostre ordinador. Només heu de fer clic damunt de la finestra que hi ha a mà dreta on posa FOTOS.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola. He enviat un correu a jovesstjaume@gmail.com demanant una foto per vore si amb un poc més de resolució puc posar-me la foto en un album digital que estic fent. Gràcies per apujar les fotos.

ADMINISTRADOR ha dit...

Hola...

No tenim cap correu amb la teua petició.

Per favor torna-ho a intentar.

Gràcies