dimecres, 12 de maig del 2010

FESTA DE PENTECOSTA!!!!

Benvolguts lectors/lectores.

Després d'aquestes setmanes plenes de celebracions de Primeres Comunions, Batejos i tot allò que la Pasqua comporta, li arriba el torn a l'Esperit Sant. PENTECOSTA!!

.

Enguany, després de l'èxit de l'any passat, volem repetir aquesta trobada, una diada on tots els grups de la Parròquia ens ajuntarem per tal de compartir amb alegria i al voltant de la taula tots els moments d'aquest curs 2009/2010, baix el lema del Veniu amb mi!!. Aquest acte serà el dissabte 22 de Maig.

.

Com se'ls ha explicat als xiquets que es preparaven per rebre la Primera Comunió, el Cos de Crist que han rebut o van a rebre, som tots nosaltres; cadascú n'és un membre (com deia St. Pau), així doncs, JUNTEM TOTS ELS MEMBRES DEL COS DE CRIST el pròxim dissabte 22, per a que tots puguem sentir-nos orgullosos d'aquest fet.

.

L'horari de les activitats serà el següent:

.

  • A les 11'30h -Apertura de portes i jocs per als xiquets i majors.
  • A les 14'00h -Dinar (Paelles), en acabar de dinar, rifes i sorteig.
  • A les 16'00h -Projecció.
  • Jocs fins les 19'00h.
  • A les 19'30h -Celebració de fi de Curs.

.

Per tal de confirmar la vostra assistència i fer efectiva la participació, haureu d'adquirir una entrada que podreu sol·licitar als vostres coordinadors dels diferents Grups Pastorals, a més de poder adquirir-los a partir del dissabte en l'oficina Parroquial. El preu es de 3 euros. També podeu reservar-los al correu jovesstjaume@gmail.com

.

Gaudim junts d'aquesta festa de Pentecosta i que la gent puga dir allò de... MIREU COM S'ESTIMEN!!!

.

.

Bon viatge!!