dijous, 15 d’abril del 2010

LA RECERCA DEL CINQUÉ ELEMENT!!!


Marxàrem plens d’il·lusió i ganes cap a una nova aventura a Navalón. El temps no acompanyava, però tampoc ens preocupava això. Quan arribarem a Navalón, la densa boira no ens deixava veure res i, per si no hi havia prou, quan intentàrem jugar amb els monitors, aparegué un curiós viatger, anomenat l’Holandès Errant, que ens confià que estava buscant allò que ell anomenava “el cinquè element”. Deia que era necessari trobar-lo per trobar la pau interior. Veges tu quina cosa tan estranya...



De sobte, trobà una gran pedra que li deia la localització dels quatre elements a Navalón, necessaris per poder trobar aquest cinquè. Il·lusionats amb l’aventura que teníem al davant, accedirem a ajudar a l’Holandès en la seua recerca.



Així va ser com coneguérem a Eòl, el déu dels Vents, i l’ajudarem a reconciliar a la seua família, dispersada per tot el món. També coneguérem a les tribus de Bocaseca i Apaloseco, enfrontades des de feia temps per culpa d’una forta sequera, que finalment feren les paus, no sense abans haver ballat una bona estona amb ells. També baixàrem fins al tenebrós infern buscant a Hades, Senyor del Foc, que ens demanà ajuda per resoldre algun problema inter-dimonial. I coneguérem també els quatre components que formen la Terra, encara que incomodats per Noa Jolie, una aventurera més bé pesada.



Durant les nits varem viure també vetllades inoblidables, amb la visita del Circ del Deliris a les terres de Navalón; actuaren els més majors en un Teatre Musical; passàrem una llarga nit al costat dels monitors aprenent i jugant a aquells jocs de campament tan graciosos, i els més majorets també aprengueren que no hi ha que tindre por de la muntanya, encara que siga de nit.



Així, poc a poc, aconseguírem reunir finalment els quatre elements, esperant amb ansietat que aparegués per obra de màgia aquell “cinquè element”. Però al contrari del que ens pensàvem molts de nosaltres, no passà res espectacular ni fascinant, sinó que els nostres mateixos monitors ens ajudaren a comprendre què era realment el cinquè element: el respecte, l’estima i l’ajuda a la natura i a tot allò que t’envolta. Contents i satisfets per haver ajudat a l’Holandés, marxàrem cap a casa, cansats, però amb ganes de que arribe ja el Campament d’Estiu...


Ací podeu veure el video de la formació que els monitors prepararen per al Campament.

ESPEREM ELS VOSTRES COMENTARIS!!


3 comentaris:

un qualsevol del campament... ha dit...

Enhorabona a tots els monitors que han treballat pel campament: el treball ha donat els seus fruits i podem estar ben contents!! I gràcies a tots els xiquets que han pujat, i als pares que han estat pensant en ells des del poble. Esperem que aquestes bones sensacions ens acompanyen ja tot el que queda de curs fins al campa d'estiu.
"No plorem per una terra que lluita, lluitem per una terra que plora"

Anònim ha dit...

M'agradat llegir aquest resum del que vàreu fer aquesta acampada de pasqua al nostre campament.
És també il·lusionant comprovar que l'equip de monitors hàgeu pogut trobar temps per preparar-la després de veure-vos participar activament en les activitats de la Setmana Santa.
Enhorabona!

Anònim ha dit...

en primer lloc un : ESTIC SUPERORGULLOSA del que esteu aconseguint en aquestes activitats que esteu duent a terme. En segon lloc donar-vos les gràcies per tenir cura tant del patro com de la terra dels somnis... gràcies per aconseguir mantindre viu tot el que a alguna gent ens ha donat la vida. Gràcies per aquest lloc on vos podem seguir , i la gent que, vos ha vist creixer, i es preocupa per vosaltres pot anar veguent com cresqueu junt als vostres menudets dia rere dia . ... i per ultim , per no enrotllar més les coses tant sols dir-vos que ací hi ha una que us vol amb locura i que cada dia que feu una activitat envia un trosset del seu cor amb vosaltres...
FELICITATS PERLES I NO DEIXEU MAI DE LLUITAR PEL QUE CREGUEU