dilluns, 12 d’abril del 2010

LA PASQUA....


Benvolguts lectors, CRIST HA RESSUSCITAT!!!!


Després d'aquestos dies sense cap informació, reprenem de nou l'escriptura per tal de posar-vos al corrent d'aquelles noves noticies que han succeït, cròniques d'activitats i futurs esdeveniments.

Després de les celebracions del Tríduum Pasqual de les quals ja podeu veure les fotos a l’àlbum fotogràfic (CLICK) reprenem de nou la tasca habitual dels diferents grups pastorals, aquestos dies de descans pasqual hauran servit de segur per meditar aquelles paraules que ben be hem escoltat durant el Tríduum. Paraules que com dèiem abans de la Setmana Santa, no havien de "passar", havien de calar i fer en nosaltres un canvi. Esperem que els diferents actes de la Setmana Major, hagen ajudat a aconseguir-ho.



Com es costum a la nostra Parròquia, després de les celebracions del Tríduum, ve el campament de Pasqua, tot un èxit, de segur que serà la resposta si pregunteu als participants. Baix el nom de "La recerca del cinquè element", ajudarem a l’holandès errant a aconseguir els quatre elements que estaven amagats baix els deus dels diferents signes (aigua, terra, vent i foc) aconseguirem trobar aquestos símbols que després al col·locar-los a la soca de la vida, ens ajudaria a trobar el 5é element, el respecte cap a u mateix i cap als demés. Ací podeu veure algunes de les imatges del campament.



Be... esperem que durant aquest temps pasqual, al qual pròximament anirem celebrant distintes activitats, Aniversari de la Coronació de la Mare de Déu, Primeres Comunions, Confirmacions i festa de Pentecosta, puguem ser testimonis d'allò que diu aquella cançó: SOM TESTIMONIS DE RESURRECCIÓ!!! Els gestos han de dir JESÚS és viu!!!.



Bona Pasqua!!!!